Sprogrejser til Cairns

Hvis du gerne vil lære engelsk, men også drømmer om at snorkle ved det største rev i verden, skal du vælge en af vores sprogrejser til Cairns. Du vil øve og bruge det engelske sprog, mens du samtidig kan opleve nogle af de smukkeste vandfald i verden samt frodige regnskove. Vores sprogrejser til Cairns er uforglemmelige.

Sprogrejser til Cairns
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

14 - 17 år
2-4 uger
i gruppe
Tag til udlandet nu til sommer med en ledsaget gruppe af teenagere på din egen alder til en EF Global Village.
Destination: Australien
By: Cairns

Sprogrejser til Cairns

Kunne du tænke dig at lære engelsk i et tropisk klima? Så er vores sprogrejser til Cairns lige noget for dig. I denne australske by er det varmt året rundt og naturen er lige uden for døren. På vores sprogskole kombinerers undervisning med sport, kulturelle aktiviteter, udflugter og fritid. Du har mulighed for at finde din personlige balance mellem tiden på skolen og tiden udenfor, hvor du møde folket og kulturen og øver dit nylærte engelsk. På vores sprogrejser til Cairns har læreren altid tid til at give dig den opmærksomhed, du fortjener. Og så står vores programmedarbejdere selvfølgelig til klar til at hjælpe dig med at opleve alt det, som Cairns har at tilbyde. Fra vores sprogrejser til Cairns vender man hjem med et bedre engelsk og motivationen til at lære mere.

Udendørs aktiviteter overalt

Vores sprogrejser til Cairns er det perfekte valg for dig, der holder af udendørs aktiviteter. I byens parker kan du opleve regnskove og vandre af afmærkede stier med storslåede udsigter. Lige uden for bygrænsen kan du tage på bjergvandring og opleve Australiens mest mangfoldige dyreliv. På vores sprogrejser til Cairns kan du snorkle eller dykke blandt farverige fisk ved the Great Barrier Reef, et af verdens største og smukkeste koralrev. Lær engelsk og oplev eksotisk natur på vores sprogrejser til Cairns.