VORES SKOLER ER ÅBNE! Ring til os for den seneste opdatering

Sprogrejser til Brisbane

Sprogrejser til Brisbane, giver dig mulighed for at besøge Australien. Denne solmættede by, beliggende ved den smukke Brisbane River, hvor caféerne og spisestederne ligger på række, er lige til at nyde. Med kurser for alle aldre og sværhedsgrader, som starter året rundt, er der mange gode grunde til at kigge nærmere på vores sprogrejser til Brisbane.

Sprogrejser til Brisbane
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Australien
By: Brisbane
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10 - 18 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Australien
By: Brisbane
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

18 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Australien
By: Brisbane
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Australien
By: Brisbane

Sprogrejser til Brisbane

Vores sprogrejser til Brisbane er en fornøjelig måde at lære engelsk på. Byen er hovedstad i den australske delstat Queensland, også kendt som the Sunshine State. Der er rig mulighed for at ligge ved stranden, bade og lære at surfe. Sprogskolen tilbyder kurser af enhver sværhedsgrad og varighed, så du kan finde et forløb, der passer din tidsplan og dine personlige behov. På vores sprogrejser til Brisbane færdes du i et internationalt miljø med studerende fra hele verden. Da alle er langt væk hjemmefra er det nemt at lære folk at kende. Når undervisningen er forbi, er der god tid til at hænge ud på stranden eller gå på opdagelse i Brisbane. Den bedste måde at lære sprog på er i et positivt og stressfrit miljø, og på vores sprogrejser til Brisbane kommer indlæringen næsten af sig selv.

Livet i Brisbane

Det er svært at forestille sig et studieliv mere behageligt og afslappet end på en af vores sprogrejser til Brisbane. Sprogskolen ligger i byens centrum med nem adgang til butikker, restauranter og caféer, og i frikvarterne kan du slikke sol på tagterrassen. Når skoledagen er ovre, har du tid til at opleve Brisbane og omegn med dine nye venner fra hele verden. På vores sprogrejser til Brisbane kan du besøge et naturreservat for Koalabjørne, dase på hvide sandstrande, spise friskfangede fisk eller feste igennem sammen med de lokale i Fortitude Valley-kvarteret. Du aner ikke, hvor sjort det kan være at lære engelsk, til du har været på en af vores sprogrejser til Brisbane.