VORES SKOLER ER ÅBNE! Ring til os for den seneste opdatering

Praktik i udlandet

Med EF har du mulighed for at kombinere dine sprogkurser med praktik i udlandet. Du vil gennem sprogundervisning på din sprogskole udvikle dine sprogfærdigheder og derved blive rustet til at indgå i dagligdagen i en lokal virksomhed der matcher dine interesser. Her kan du gennem din praktikperiode få afprøvet dine nye egenskaber og opleve arbejdsgangen i en lokal virksomhed.EF har et stort netværk af samarbejdspartnere og kan derfor tilbyde praktik i udlandet over hele verden.

Praktik i udlandet
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: EnglandUSACanadaMaltaAustralienIrlandNew ZealandSingaporeSydafrikaSpanienCosta RicaFrankrigItalienTysklandKinaJapanKorea
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

18 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: EnglandUSACanadaMaltaAustralienIrlandNew ZealandSingaporeSydafrikaSpanienCosta RicaFrankrigItalienTysklandKinaJapanKorea
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: EnglandUSACanadaMaltaAustralienIrlandNew ZealandSingaporeSydafrikaSpanienCosta RicaFrankrigItalienTysklandKinaJapanKorea

Kombinér et sprogophold med praktik i udlandet

Tag et praktikophold i udlandet, som en del af dit sprogkursus, i eksempelvis Sydafrika, Australien, Frankrig, Costa Rica, USA eller kom i praktik i London. Forbedr dine nye sprogfærdigheder fra et sprogkursus ved at arbejde i en ulønnet deltidsstilling i en virksomhed eller organisation. Du vil få uvurderlig international erhvervserfaring, samt venner og minder for livet, når du kombinerer et EF sprogkursus med praktik i udlandet. Kontakt os eller bestil en gratis brochure for at at høre mere.

Internationale praktikpladser hos EF 

EF - Education First er en stor international virksomhed med mange forskellige arbejdsroller, og vi søger ofte ny praktikanter, både herhjemme og på vores kontorer i udlandet. Hold derfor gerne øje med siden eller besøg vores internationale karriere hjemmeside, da vi løbende opdatere med nye internships muligheder hos EF på verdensplan. Hos EF arbejder der mennesker fra mange forskellige baggrunde og uddannelser, og vi leder ofte efter nye praktikanter over hele verden under forskellige afdelinger.

360 Internship er EF’s 360 graders program, og er dit først skridt mod en international karriere. Hvis du er i gang med en videregående uddannelse kan du som 360 summer intern komme i praktik i forskellige afdelinger i London, Boston, Hong Kong, Lucerne, Shanghai eller Zürich eller du kan kickstarte din karrierer med vores 12 måneders Leder- eller TECH-program for nylige uddannet studerende. Et år med EF360 er krævende, men lader dig til gengæld lære alt og gør dig klar til en fremtidig karrierer hos EF. Med EF360 kan du søge om at komme i praktik i USA, Asien eller i Europa. 

EF’s Global Finance Program varer 18 måneder og gør dig parat til en fremtidig stilling i den finansielle del af vores organisation. Du vil bl.a. få mulighed for at deltage i internationale møder og kommer i træning hos ledende medarbejdere under dit praktikophold. 

Du bliver desuden tilknyttet en personlig mentor fra EF’s ledelse, som vil støtte dig gennem hele programmet.

Andre internationale praktikpladser hos EF involvere bl.a. salg, marketing, drift, økonomi, tech og kan åbne op for mange andre områder af vores forretning.

EF har 46.500 medarbejdere og lærere, der arbejder på 500 kontorer og skoler på tværs af 51 lande verden over. Det er et spændende og dynamisk sted at arbejde og det perfekt sted at starte din internationale karriere.

Bliv praktikant hos ef i københavn

Hvis du leder efter en praktikplads i Danmark som en del ad din nuværende uddannelse, så er EF Education First måske det rette sted for dig. Vi søger salgs og marketing-praktikanter til vores danske kontor, kun 200m fra Københavns Hovedbanegård.

Hvis du ønsker at få erfaring med salg- og marketing i et dynamisk arbejdsmiljø, og har erfaring med udlandsophold (enten igennem studier og sprogophold i udlandet eller egne rejser) og er en udadvendt, serviceminded og salgsdreven person, så har vi den rette praktikplads til dig. Vi søger en holdspiller der har drive, ønsker at lære og tager ansvar.

Dette er en ulønnet praktikordning på 3-6 måneder, men du er garanteret vigtig erhvervserfaring og indsigt i en spændende og international virksomhed, fantastiske og passionerede kolleger, samt andre fordele som bl.a. gratis frokostordning og faste social arrangementer. I løbet af din praktiktid vil du blive stillet overfor forskellige opgaver, og får bl.a. mulighed for at tage del i events, arbejde med salg og kundeservice, uddannelsesmesser og sociale medier.

Vi er altid på udkig efter nye kandidater og søger efter nye praktikanter. Hvis du mener at du er den rette til udfordringen, så send en kortfattet ansøgning med dit CV og relevante papirer til [email protected].