Programmer i Manchester

Programmer i Manchester
4.7
458
(458 bedømmelser)
4.7

Studér engelsk i Manchester og lær denne vibrerende, moderne by i det nordvestlige England at kende. Fra dens sports-forbindelser til musik-ikoner, har Manchester meget at tilbyde engelsk-studerende - og kan prale med fine trafik-forbindelser til resten af Storbritannien.

Programmer i Manchester

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: England
By: Manchester
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: England
By: Manchester
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: England
By: Manchester
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: England
By: Manchester

Manchester

En sprogskole i Manchester er en anderledes oplevelse end i den sydlige del af landet. Med en blomstrende musikscene, masser af kunstgallerier og to af verdens absolut bedste foldboldhold, er det ikke svært at forstå, at mange af Storbritanniens hippeste folk strømmer til Manchester for at arbejde og studere. I King Street finder du de fornemme forretninger. I byens nordlige kvarterer finde du de mindre, alternative butikker. Byens "kulturelle korridor" er Oxford Road, hvor du kan opleve gallerier og museer i massevis. Fodboldfans bør naturligvis opleve Manchester United eller Manchester City spille. Eller - med held og god planlægning - dem begge, når de mødes i et af de historiske lokalopgør, der sætter byen på den anden ende. I Manchester er det svært ikke at have det sjovt og lære engelsk samtidig.

Hvor skal jeg bo i Manchester?

Uanset hvordan du vælger at bo, får du en stor dosis britisk kultur, når du studerer engelsk i Manchester. Den bedste måde at få insiderviden om, hvad der sker i byen, er at bo hos en lokal familie. Her kan du også øve dit engelske henover middagsbordet, når i udveksler synspunkter om verdenspolitik, fodbold og meget mere. Ønsker du mere frihed og uafhængighed, mens du er i Manchester, er vores studenterboliger det rette valg. Her bor du side om side med dine medstuderende fra hele verden. Før afrejsen vil vores personale hjælpe dig med at finde ud af, hvilken bolig der er den rette for dig, mens du går på sprogskole i Manchester.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.