Programdetaljer

Læs mere om dine muligheder og hvad der er inkluderet.

EF Exchange Year

Bo med en værtsfamilie

Gå på en lokal high school

Fly er inkluderet

10 måneder: 104.500 kr.

5 måneder: 84.500 kr.

Hvad er inkluderet

EF velkomstpakke

Når du er blevet tilmeldt programmet, vil du modtage vores velkomstpakke som indeholder "class of" t-shirt, rygsæk og andet EF merch, så du kan begynde, at føle dig som en del af vores EF community allerede.

Fly og transport

Når du rejser med EF, er dine flybilletter inkluderet i programprisen. Vi arrangerer altså din flyrejse til og fra USA.

EF Welcome Days i New York

Du vil starte dit udvekslingsophold på vores EF Welcome days, som er et opstartsprogram i USA. Her vil du øve dig i at snakke engelsk og opbygge venskaber med de andre internationale EF high school elever.

Nøje udvalgte værtsfamilier

Vi finder imødekommende og omsorgsfulde værtsfamilier til vores elever, som alle har gennemgået en omfattende ansøgnings- og screeningsprocess.

Indskrivning på en godkendt skole

Vi tager os af alt i forhold til at få dig indskrevet på en skole, og de fleste skoler har vi samarbejdet med i flere år.

To måltider om dagen

Din værtsfamilie vil sørge for minimum to måltider om dagen. Det er kun, hvis du køber frokost på skolen, at det vil være en udgift fra dine lommepenge

Certifikat af gennemførsel

I slutnignen af året vil du modtage dit certifikat med udmærkelse for at have gennemført et udvekslingsår - Dette kan bruges til fremtidige studie eller jobansøgninger

Homecoming event

Efter du er kommet hjem til Danmark igen, vil vi invitere dig til et "homecoming" event. Her har du mulighed for, at dele dine oplevelser med de andre venner fra danmark, som du har fået gennem EF.

Ambassadør program

Gennem hele din rejse med EF vil du have mulighed for at blive en del af vores ambassadørprogram. Både før, under og efter din udveksling har du mulighed for at udvikle dine kompetencer, dele din historie, holde kontakten, udvide dit internationale netværk og meget mere.

Eventuelle yderligere omkostninger
  • Flyskatter
  • Valutatillæg
  • Administrationsgebyr til visum
  • Rejse- sygedækning (se nedenfor)

Rejs med ro i maven

Det er obligatorisk at have en rejse-sygedækning, når man tager afsted på udveksling. Da vores udvekslingsstuderendes sikkerhed er vores første prioritet, har vi inkluderet en skræddersyet rejse-sygedækning til alle vores EF studerende. I finder den fulde police på www.erikainsurance.com.

Læs mere

EF Exchange Year

Bo med en værtsfamilie

Gå på deres lokale high school

Fly er inkluderet

10 måneder: 104.500 kr.

5 måneder: 84.500 kr.

Spørg os om betalingslan

Registrer din interesse

Du høre fra os indenfor 48 timer

Kontakt os

Vi ser frem til at høre fra dig, og tage en snak med dig omkring dine spørgsmål og muligheder for at komme på udveksling.

Mandag - Torsdag 09:00 - 18:00

Fredag 09:00 - 17:00

Strandvägen 13B, Box

5761 114 87

Stockholm

08-58793050

[email protected]