Stat og regionsvalg

USA byder på stor diversitet både i kultur og traditioner, men også omgivelser. Dette tilvalg giver elever mulighed for at ønske en specifik region eller stater, som de har en drøm om at bo i, mod en ekstra omkostning. Vi vil så fokusere vores søgning efter en passende værtsfamilie i de ønskede områder.

Fra 6950 kr.

Hvordan fungerer det?

Vi starter med at lede efter en god placering til dig i tre måneder i dine ønskede områder. Er det, efter de tre måneder, ikke lykkedes os at finde en placering, vi mener passer godt på din ansøgning i de områder, vil vi åbne din ansøgning op for resten af USA. Dog stadig med øje for dine ønsker. Vores førsteprioritet er at finde dig et godt match med en værtsfamilie, og det vil vi ikke gå på kompromis med. Lykkedes det os ikke at opfylde dit ønske om område, skal du naturligvis ikke betale for denne service.

Vejledning

USA er et stort sted, og der er højst sandsynligt mange stater og områder, du ikke har hørt om før. Hvis du har en speciel interesse i et specifikt område eller har lyst til at høre mere om forskellene mellem dem, så kan vi vejlede dig eller sætte dig i kontakt med en elev, der allerede har prøvet at bo i USA. Bare fordi du ikke har hørt om en region eller stat før, betyder det ikke, at det ikke det rigtige for dig!