EF High School Camp

Tilføj denne mulighed: 14.950 kr.

Få den bedste start på udvekslingsåret ved at deltage i EF High School Camp. Bo på et rigtigt college campus tæt på New York og få et dybdegående indblik i den amerikanske kultur gennem undervisning på engelsk, sjove aktiviteter og udflugter. Camp hjælper dig med at styrke din selvtillid når du øver dig i at opbygge nye venskaber og snakker engelsk hver dag. Du vil skabe et netværk af venner fra hele verden, som skal ud på samme rejse som dig og vil være med dig lang tid efter Campen er slut.

800

Udvekslingselever fra 13 forskellige lande

10

Dage fyldt med sjove aktiviteter og læring

3

Udflugter til at skabe minder og vener for livet

Få venner fra hele verden

EF High School Camp giver vores dig selvtilliden til at gøre starten på dit udvekslingsår til en succes. Vi samler elever fra 13 forskellige lande der alle skal ud på den samme rejse og Camp giver dig muligheden for at opbygge et netværk med andre som du vil bruge gennem hele dit år. På Camp dykker I sammen ned i nye kulturer, deltager i sportsaktiviteter og sociale events inden I alle rejser videre på en oplevelse for livet.

Udforsk New York City og oplev amerikansk kultur

Camp er en unik oplevelse – Du får mulighed for at udforske New York City, oplever en lokal baseball kamp, og tager en tur i forlystelsespark. Du vil deltage i sport og andre aktiviteter på Campen, der hjælper dig ud af din komfortzone, opbygger din selvtillid og øver dig i at skabe nye relationer. At udvikle på dine sociale færdigheder hjælper dig med at kunne opbygge nye venskaber og relatione når du ankommer til din værtsfamilier og skoler.

Bliv klar på hverdagslivet i USA

Camp er også en fantastisk mulighed for at lære mere om den amerikanske livsstil, styrke sit engelsk og få et forsmag på hvordan det er, at gå på en amerikansk high school. Du vil deltage i interaktiv og hands-on undervisning hver dag, samt efter skole aktiviteter hvor du vil opbygge færdigheder som du kan bruge gennem hele deres år.

”At møde alle de andre elever der var lige så spændte, nervøse som jeg hjalp virkelig at jeg kom i det rigtige mind-set til resten af mit år. Jeg mødte nye venner og lærere der hjalp mig hvis jeg havde behov for støtte i løbet af året. Det var en kæmpe hjælp at jeg kunne række ud til andre der var i samme båd som mig hele året.”

 

- Timothy - Sverige

Hvad er fordelene ved Camp

Målet med EF Camp er at hjælpe vores elever med at få en blød overgang til deres nye liv i deres værtslande.

Engelsk hver dag

Elever på EF Camp opfordres til at snakke engelsk og kun engelsk. Efter ti dage hvor de snakker og høre engelsk hver dag vil de føle sig mere selvsikre og klar til at fortsætte hos deres egne værtsfamilier.

En ny måde at lære på

Undervisningen på EF Camp er designet til at udvikle vores elevers færdigheder både sprogligt og socialt. Via interaktive klasser med fokus på elev deltagelse prøver vores elever kræfter med alt fra budgettering til smags-test af lokale madvarer.

Aktiviteter og events

Elever kan afprøve nye efter-skole-aktiviteter som fx. football, rugby, cheerleading, dans, madlavning og volleyball og meget mere. De har mulighed for at opleve sjove kulturelle aktiviteter og deltage i aften events som talent og gameshows, sportsturneringer eller pep-rally’s

Forberedelseskurser

På EF Camp vil elever forberede sig på deres år ved at lære mere om kulturen og hverdagslivet i deres værtsland. De udvider deres engelske ordforråd, lærer at forstå engelsk slang, hvad er anses som god opførsel/etikette og udvikler på deres kulturelle forståelse hvilket kan være en stor hjælp i løbet af året.

Dagsudflugter og ture

På EF Camp får vores elever mulighed for at krydse nogle ting af deres ”bucket lister”. Med en dagsudflugt til New York City, en hel dag i forlystelsespark, samt en aften til en lokal sportsbegivenhed, vil vores elever starte deres år ud med mulighederne for, at skabe unikke minder for livet.

Et global netværk

EF Camp er mere end bare en chance for at få en bedre forståelse for deres værtsfamiliers kultur. På Camp er de sammen med elever fra 13 forskellige lande i både Europa og Asien, hvilket giver en unik mulighed for at opbygge venskaber og et globalt netværk.

Download EF Camp Gavekort

10 dage med sjov og læring

Med et dagligt skema bygget op af kulturel undervisning og aktiviteter giver camp vores elever en forsmag på livet på en amerikansk high school

Dag 1: Afrejse til New York

Udveksling starter med afrejse til USA. Undervejs møder eleverne hinanden i lufthavnene og bliver modtaget af EF ansatte i ankomsthallen i New York.

Day 2: Parade of Nations

Vi fejrer alle de forskellige kulture i ”Parade of Nations” på vej til campen officielle åbningsceramoni. Efter ceremonien vil eleverne bliver inddelt i deres ”skoler” møde lærerne og deltage i aftenens event.

Dag 3: Undervisningen starter

I dag vil være elevernes første dag med fuldt skema og efter skole aktiviteter. Dagene er bygget op til at simulere en almindelig dag på high school, hvor de vil have ”homeroom” og fire andre timer. Der vil også være efter skole aktiviteter som Amerikansk football, volleyball, cheerleading, musik, svømning og meget mere.

Dag 4: Pep rally

I dag vil der være normalt skema og en Pep-rally som aften aktivitet.

Dag 5: Udflugt til New York City

Dagen start med en bådtur til Statue of Liberty. Herfra vil eleverne kunne udforske New York City i mindre grupper hvor typiske besøgssteder er Brooklyn Bridge Wall Street, 9/11 Memorial og afslutter dagen på Times Square!

Dag 6: Volleyball turneringen starter

Eleverne vil have deres normale skemaer og om aftenen starter den årlige volleyball turnering. Her lærer de mere om hvad high school spirit virkeligt er når hver skole konkurrerer om titlen som volleyball mestre!

Dag 7: Baseball

Efter dagens skema vil der ikke være de vanlige aktiviter, eleverne vil spise en tidlig aftensmad hvorefter turen går til det lokale baseballstadion for at deltage i den klassiske amerikanske tradition at se baseball live.

Helt almindelig dag

Dagen har et helt normalt skema, men om aftenen er den stor volleyball finale. Eleverne kan enten heppe fra tribunerne på deres hold eller selv spille med. Til at slutte aftenen af vil der være en samling hvor eleverne får mere information omkring afrejsen fra camp til deres familier.

Dag 9: Fuld fart i Dorney Park

Eleverne rejser afsted mod sjov dag i forlystelsesparken Dorney Park og Wildwater Kingdom. Her kan de prøve forlystelser, køle af i vandrutchebaner og nyde en dag i selskab med venner fra hele verden.

Dag 10: Tid til at sige farvel

Det er den sidste dag af camp, og der er mange til der skal afsluttes. Vi starter med en graduerings ceremoni i elevernes homerooms. Derefter er det tid til at pakke sine ting så man er klar til at rejse mod sin værtsfamilie. Om aftenen afholdes der talentshow, afslutningsfest og snart vil eleverne tage afsted mod lufthavnen og den videre rejse til deres værtsfamilier.

Download EF Camp Gavekort

Oplev high school spirit på Muhlenberg Campus

Når vores elever bor på det 33 hektar store Muhlenberg College Campus, vil de få en oplevelse af typisk amerikansk campus livsstil. Det grønne campus er placeret tæt på New York i et boligområde i Allentown’s West End, Pennsylvania. På Campus’ finder man alle typer af klasselokaler, sportfaciliteter og kollegieværelser hvor vores elever vil bo og lære hinanden at kende.

“Et sted hvor du kan være dig selv og få nye venner fra hele verden. Der er ikke et bedre sted at starte sit eventyr.”

\ 

– Ronja fra Norway

Følg vores elever på Camp

→ Følg vores elever #efcamp

Dedikeret til bæredygtighed

Vi opvejer CO2-emissionerne fra denne (og hver) oplevelse du har med EF.

ef.com/hellozero