Programdetaljer

Læs mere om dine muligheder og hvad der er inkluderet.

EF Exchange Year

Bo med en værtsfamilie

Gå på deres lokale high school

Fly er inkluderet

10 måneder: 112.950 kr.

5 måneder: 99.950 kr.

Hvad er inkluderet

EF velkomstpakke

Når du er blevet tilmeldt programmet vil du modtage vores velkomstpakker som indeholder "class of" t-shirt, rygsæk og andet EF merch, så du kan begynde at føle dig som en del af vores EF community allerede.

Fly og transport

Når du rejser med EF, er dine flybilletter inkluderet i programprisen. Vi arrangerer altså din flyrejse til og fra Irland.

EF Welcome Days i Dublin

Du vil starte dit udvekslingsophold ude på vores EF Welcome Days, som er et opstartsprogram i Irland. Her vil du øve dig i at snakke engelsk og opbygge venskaber med de andre internationale EF high school elever.

Nøje udvalgte værtsfamilier

Vi finder imødekommende og omsorgsfulde værtsfamilier til vores elever, som alle har gennemgået en omfattende ansøgnings- og screeningsprocess.

Indskrivning på en godkendt skole

Vi tager os af alt i forhold til at få dig indskrevet på en skole, og de fleste skoler har vi samarbejdet med i flere år.

To måltider om dagen

Din værtsfamilie vil sørge for minimum to måltider om dagen. Det er kun, hvis du køber frokost på skolen, at det vil være en udgift fra dine lommepenge.

Certifikat af gennemførsel

I slutningen af året vil du modtage dit certifikat med udmærkelse for at have gennemført et udvekslingsår - Dette kan bruge til fremtidige studier eller jobansøgninger.

Homecoming event

Efter du er kommet hjem til Danmark igen, vil vi invitere dig til et "homecoming" event. Her har du mulighed for at dele dine oplevelser med de andre venner fra Danmark, som du har fået gennem EF.

Ambassadørprogram

Gennem hele din rejse med EF vil du have mulighed for at blive en del af vores ambassadørprogram. Både før, under og efter din udveksling har du mulighed for at udvikle dine kompetencer, dele din historie, holde kontakten, udvide dit internationale netværk og meget mere.

Eventuelle yderligere omkostninger

  • Flyskatter
  • Valutatillæg
  • Rejse- og sygedækning (se nedenfor)

Rejs med ro i maven

Det er obligatorisk at have en rejse-sygedækning, når man tager afsted på udveksling. Da vores udvekslingsstuderendes sikkerhed er vores første prioritet, har vi inkluderet en skræddersyet rejse-sygedækning til alle vores EF studerende. I finder den fulde police på www.erikainsurance.com.

Læs mere

Programtilvalg

Gør dit udvekslingsår endnu mere specielt ved at tilvælge en eller flere tillægsmuligheder. Vi er her for at vejlede dig.

"EF Exchange Year "

Bo med en værtsfamilie

Gå på deres lokale high school

Fly er inkluderet

10 måneder: 107.950 kr.

5 måneder: 95.950 kr.

Registre din interesse

Du hører fra os indenfor 48 timer

Kontakt os

Vi ser frem til at høre fra dig, og tage en snak med dig om dine spørgsmål og muligheder for at komme på udveksling.

Mandag - Torsdag 10:00 - 17:00

Fredag 10:00 - 16:00

Strandvägen 13B

Box 5761

114 87 Stockholm

08-58793050

[email protected]