EF High School Camp

Tilføj denne mulighed: 14.950 kr.

Camp er en helt unik mulighed for at få venner fra hele verden og lære om andre kulturer.

EF High School Camp vil give dig selvtilliden til at gøre dit udvekslingsår så succesfuldt som muligt. Vi samler udvekslingselever fra 13 forskellige lande, der alle skal ud på den samme rejse som dig. Camp er muligheden for at opbygge nye venskaber for livet, lære om nye kulturer, deltage i og afprøve nye sportsgrene, events og sjove aktiviteter, inden du starter dit eget udvekslingseventyr.

Brug en hel dag i Dublin og oplev irske traditioner.

På EF Camp vil du opleve den irske kultur helt tæt på. Deltag i turen til Causey Farm, en 300 hektar farm i County Meath, der altid er en af højdepunkterne for vores elever. Bliv klogere på irske sportsgrene, mens du forbereder dig på vores "Maynooth Olympics", og brug en hel dag i Dublin. Dublin er en af Europas med multikulturelle og imødekommende byer, som er kendt for sin arkitektur og helt unikke shopping scene. Camp programmet byder også på Quiz og Ambassadør Night, hvor du kan lære mere om Irland, og hvordan det vil sige at være på udveksling her.

Bliv klar på hverdagslivet i Irland - få værktøjer der vil hjælpe dig med at få at succes.

På Camp lærer du også mere omkring den irske livsstil, øver dit engelsk hver dag - også med irske udtryk og slang! Du får et indblik i, hvad det vil sige at gå i skole i Irland og deltage i interaktive timer og sjove efter skole aktiviteter, der vil hjælpe dig med at få færdigheder med i baggagen, som du kommer til at bruge i løbet af dit år.

Tilføj Camp til dit udvekslingsår

Kontakt din vejleder.

Mandag - Torsdag 10:00 - 17:00

Fredag 10:00 - 16:00

Strandvägen 13B, Box 5761

114 87 Stockholm

3393 6220

[email protected]