GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

Den ultimative guide til sommer i Sydney

Den ultimative guide til sommer i Sydney

Australiere ved, hvordan man får mest muligt ud af sommervejret. Sydney er et mekka for god mad, surf i verdensklasse og god stemning. Når det kommer til at planlægge en rejse, er der næsten for mange valgmuligheder, når det kommer til aktiviteter. Her er vores ultimative ferieguide til hovedstaden i New South Wales.

1. Besøg en af strandene

Vidste du, at temperaturen i vandet om sommeren kan komme helt op til omkring 23 grader? Og når Sydney har over 100 strande at vælge imellem, kunne det ikke være nemmere at finde en god strand. Bondi Beach er både let at komme til fra byens centrum, en af ​​de mest berømte strækninger af gyldent sand i Australien og et populært sted, hvis du er ivrig efter at surfe. Nord for byen er Manly, hvilket også er et fantastisk sted at surfe. Byen er samtidig vært for Australian Open of Surfing-konkurrencen i februar. Balmoral Beach ligger i læ og er velegnet til svømning, paddle boarding eller kajaksejlads, og Shelly Beach byder på imponerende snorkling. De fleste strande er også omgivet af caféer, barer og restauranter, så du kan tilbringe en hel dag ved kysten og snuppe mad og forfriskninger på naturskønne steder.

2. Svøm i byens pools

Hvis du længes efter en svømmetur i en pool, men elsker bølger så besøg et af Sydneys strande beskyttede havbassiner, herunder Bondi- og Bronte-strandene. McIver's Ladies Baths (også kendt som Coogee Ladies' Baths) er et naturskønt klippebad kun for piger sydøst for Sydney. Den restaurerede 1920'er MacCallum Pool ved Cremorne Point i det nordlige Sydney har en fantastisk udsigt over byens skyline og havn. Der er også udendørs ferskvandsswimmingpools i Victoria Park, Petersham Park og Prince Alfred Park.

3. Gå på en festival

Sydney mangler hverken levende musik eller kunstbegivenheder, og sommersæsonen er ingen undtagelse med alle festivalerne! Nede ved Mrs Maquarie's Point ved Sydney Botanical Gardens er Harbourlife-festivalen i november en af ​​årets største dansemusikbegivenheder. Det bedste ved det hele? Festen har udsigt over vandet, Sydney Operahus og Sydney Harbour Bridge. Sydney Festivalen i januar bringer også et stort udvalg af alt fra levende musik og teater, filmvisninger og kunstudstillinger til spillesteder overalt i byen, hvilket gør det nemt for dig at blive helt opdateret på kulturen.

4. Besøg Barangaroo

Barangaroo, der engang var en containerterminal, er blevet forvandlet til et livligt shopping- og spiseområde ved vandet. Ved vandet findes imponerende moderne arkitektur og fantastiske restauranter med udsigt over havnen, mens det grønne og rolige Barangaroo-reservat lige ved siden af ​​er fyldt med orginale australske træer og buske. Området er opkaldt efter en vigtig og inspirerende aboriginsk kvinde ved navn Barangaroo, som var en Cammeraygal-leder af Eora-nationen på det tidspunkt, hvor europæere koloniserede dette område af Australien. For at lære mere om Australiens fælles historie og rige aboriginalkultur er denne del af Sydney et godt sted at tage på en guidet tur.

5. Udforsk Sydney i en kajak

Grib din redningsvest og en pagaj - en af ​​de mest unikke (og fredelige!) måder at se denne by på er i en kajak. I den nordlige del af Sydney er Middle Harbour et beskyttet område at udforske på vandet, med ture, der starter ved Spit Bridge, der fører dig gennem skjulte bugter, eller søfarende eventyr fra Manly Wharf, hvor du blandt andet kan se dværgpingviner. Hvis du vil se noget andet end den klassiske udsigt over Sydney Havn så tag en kajaktur gennem havnen, så du kan se operahuset og byens skyline fra vandet. Syd for Sydney er den smukke Woronora-flod stedet for naturelskere, hvor du forsigtigt kan udforske klippekyster, strande og skove fuld af dyreliv.

6. Rejs ud af byen

Sydney er et fantastisk sted, hvor man kan udforske meget mere af den australske delstat New South Wales. Blue Mountains (som er opkaldt efter den blålige dis, som områdets eukalyptustræer giver luften) er blot et par timer væk, og der er helt fantastisk. Mellem de gamle klipper finder du utallige vandreruter og klatreområder at udforske. De grønne dale gemmer på skjulte vandfald og vilde svømmebassiner. Syd for Sydney kan du også bruge en dag eller to på vandreture, picnic, camping eller se på dyrelivet i et smukt område med en beskyttet kystlinje og bushes, kendt som Royal National Park.

Start dit eventyr i AustralienUdforsk mere
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op