GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

Kom på sprogrejse med Freja-Bella og Kristine

Kom på sprogrejse med Freja-Bella og Kristine

Sommer, Sliema og St. Raphaël – de tre S’er står ikke for Charme, Selvtillid og Lækkert hår, men for tre forskellige sommeroplevelser for Kristine og Freja-Bella, der lige om lidt skal på sprogrejse med EF!

Følg med, når de poster om sol, sprog og shopping på nogleaf EF’s mest populære destinationer – der er garanti for flotte insta-feeds og vilde vlogs!

Kristine

Den sydfynske YouTuber og 2.g-elev Kristine er på vej til Malta, hvor hun skal lære engelsk og nyde det altid fantastiske sommervejr. Kristine skal bo på residence sammen med andre unge i alderen 14-17 år, og glæder sig til at få en masse nye venner. Hun har allerede pakket sit GoPro og glæder sig til at lave en masse vlogs! Du kan følge Kristines rejse på YouTube.

Freja-Bella

Freja-Bella vandt hele Danmarks hjerter, da hun var med i Voice Junior. Men Freja-Bella har talent for andet end at synge – hun er nemlig enormt dygtig til sprog, og har allerede været på to sprogrejser i England. Denne gang kaster hun sig ud i at forbedre sit franske på en sprogrejse til St. Raphaël.

Følg Freja-Bellas YouTubekanal, hvis du vil udforske den franske côte d’azur og livet i en fransk værtsfamilie sammen med hende.

Psst..! Har du også set, at Mia Ramussen, Cuba Bendesen og Anna Briand skal afsted?

Tag på sprogrejse med EFLæs mere
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op