GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

Sådan skiller jeg mig ud på LinkedIn

Sådan skiller jeg mig ud på LinkedIn

Hvis du er klar til at tage din karriere til næste niveau, så er LinkedIn en af de bedste måder, det kan ske på. Men med over 300.000.000 brugere har du brug for at kunne nogle tricks, før du kan skille dig ud fra mængden. At forbedre dine sprogkundskaber eller få dine anbefalinger til at blive set er nogle gode eksempler på, hvordan du kan gøre det. Læs med her, hvis du også spørger dig selv: Hvordan skiller jeg mig ud på LinkedIn?

1. Say cheese

Statistikken siger, at din profil har syv gange større chance for at blive set oftere, hvis du har et billede på. Vis en lille smule personlighed, men hold det professionelt. Dress to impress, som man siger. Spørg en ven med et godt kamera, om han vil tage billedet. Du bør nemlig ikke bruge iPhone-billeder, med mindre det er i virkelig god kvalitet.

2. Vis din personlighed

Du har 120 tegn til at vise verden, hvem du er. Det er et godt sted at være kreativ. Del, at du har rejst verden rundt eller er en sprognørd. Brug også gerne lidt fagsprog her, hvis du kan nogle termer inden for dit felt.

3. Glem janteloven og pral løs

De ting, du har opnået, skal helt sikkert fremgå på din profil. Skriv om dine erfaringer med at lede projekter og mennesker eller om de mål, du har nået indtil videre. Og forstærk det med tal, hvor du kan.

4. Forbedre dit engelsk

Vis hvor international, du er, ved at tydeliggøre, at du har nogle gode sprogkundskaber. Tag for eksempel en simpel og gratis online engelsktest, the EFSET. Så kommer din certificerede score direkte ind på din LinkedIn-profil.

5. Få og giv anbefalinger

Anbefalinger er rigtig nemme at få på LinkedIn. Du skal bare tage fat i et par kontakter og spørge dem, om de ikke vil dele, hvad de ved, du er dygtig til, til gengæld for at du gør det samme.

Forbedre dit engelsk i udlandetLær mere her
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op