Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
Menu

Derfor er et godt engelsk vigtigt

Derfor er et godt engelsk vigtigt

Gode engelskkundskaber er ikke bare vigtige. Fordi det er den fremtidige valuta i din karriere og en billet til en global verden. Et godt engelsk kendskab er også vigtigt at have på et nationalt niveau. Fordi der er en klar sammenhæng mellem niveauet og et lands økonomiske konkurrenceevne og innovationsgrad. I EF Education Firsts 2016 English Proficiency Index (EF EPI), der er baseret på 950.000 engelsktest fra 72 lande, er landenes engelskniveauer blevet rangeret i forhold til hinanden. En af nøglekonklusionerne fra dette års rapport er, at Europa er det kontinent i verden, der har bedst engelskkundskaber.

Udover at have rangeret landene på baggrund af disses engelskkundskaber har forskerne kigget på korrelationen mellem et godt engelsk og økonomisk velstand, innovation og internet-adgang. Nogle af korrelationerne er mere åbenlyse end andre, men alligevel peger samtlige sammenhænge på en fremtid, hvor et højt engelskniveau betyder en positiv udvikling og fremgang for et land.

Selvom de følgende infografikker måske ikke fortæller hele historien om de mange korrelationer, viser de stadig tydeligt nok det allervigtigste; at et højt engelskniveau er afgørende for en velstående, forbundet og sund fremtid – lige meget hvor du er i verden.

Hvis du har lyst til at se hele verdens-rangeringen og den samlede analyse, kan du finde den på www.ef.com/epi.

PENGE

EF_EPI_socialmedia_infographic_FINAL

INNOVATION

EF_EPI_socialmedia_infographic_FINAL

INTERNETFORBINDELSE

EF_EPI_socialmedia_infographic_FINAL

FØDSELSRATER

EF EPI_4_Birth Rates

LANG LEVETID

EF EPI_5_Life Expectancy

Bliv bedre til engelsk sammen med EFLær mere

Del denne artikel

Seneste artikler fra Sprog