Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
Menu

5 ting vi hellere ville lave i år på Valentinsdag

5 ting vi hellere ville lave i år på Valentinsdag

Hvad end du er single eller i et forhold, kan Valentinsdag være en meget stressende affære. Skal du købe blomster eller chokolade til din partner? Hvad hvis de er laktoseintolerant og allergisk over for roser? Eller, hvis du er single, hvordan undgår du helt Valentinsdag?

I stedet for at bruge tid og penge på at arrangere endnu en date, eller stresse over det hele fordi du ikke har en udkårne, som du kan forkæle, så forestil dig, hvad du ellers kunne lave (og hvor du kunne være) den 14. februar… Her er mine valg:

1. Surfe i Costa Rica eller i Cape Town

At lære hvordan man rider bølgerne er udfordrende, men også utrolig givende. Intet er mere cool end at ride en kæmpe bølge, og steder såsom Costa Rica og Cape Town. Sydafrika er verdenskendt for deres stjerne surfer steder. Ja, der er en risiko for, at du støder på en haj eller to, men personligt vil jeg hellere stå ansigt-til-ansigt med en stor hvidhaj end betale nogle af de priser din lokale italienske café vil tage for din Valentins menu.

2. Vandre i Honolulu

Den hawaiianske øgruppe er en af de mest betagende steder på jorden, og byen Honolulu på Oahu øen er én af kronjuvelerne. Du er ikke bare forkælet af mulighederne af strande og restauranter, men hvis du bevæger dig udenfor byen, vil du finde utrolige vandremuligheder såsom Koko Crater ruten og Diamond Head State Monument. Hvem ved – måske farer du vild og møder en anden vildfaren turist og forelsker dig trods alt.

3. Shoppe i London

En af verdens mest kosmopolitiske byer er også en af de mest trendsættende, hvilket afspejles i deres endeløse forsyning af tøjbutikker – alt fra tilbudskæden Primark til butik efter butik der sælger vintage tøj i East London. Hvis du rejser med din partner, så forkæl dem med et nyt outfit; hvis du rejser alene, køb alt til dig selv i stedet for. Jeg ved godt, hvilken jeg ville vælge.

4. Solbad i Sydney

Den 14. februar kan være temmelig kølig på den nordlige halvkugle, men på den sydlige halvkugle er det faktisk sommer. Det er på den måde, at indbyggerne i Sydney er sikre på, at de enten er solbrune og klar til romance (essentielt for singler down under), eller solbrune og holder i hånd med deres ligelig solbrune elsker imens de spadsere på Bondi beach.

5. En bretzel date i Berlin

For at være ærlig, vil de fleste af os nok hellere på en date med en varm nybagt bretzel fremfor en rigtig person. Men alligevel, hvis du rent faktisk har en person i dit liv, og du vil forkæle dem med kultur og lækker mad, hvorfor ikke bruge en weekend i Berlin? Det er den kulturelle hovedstad i den tysktalende verden, som tilbyder fascinerende indblik i hvad der sker når en by bliver delt i to. Det er også et mekka for (single) natteravne, der vil feste til solen står op (og endda endnu længere). Der er også currywurst, hvilket er så lækkert, at du højst sandsynligt vil droppe din partner og date den istedet for.

Oplev verden med EFLæs mere

Del denne artikel

Seneste artikler fra Rejser