Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
Menu

10 gemte perler i San Diego

10 gemte perler i San Diego

Ah, San Diego – hjemstedet for surf, sol og fantastiske fisketacos. Det er et af de mest populære steder at besøge i Californien. Her er vores guide til nogle af byens skjulte steder og de lokales foretrukne steder at være, som vil sørge for, at du oplever det ægte San Diego.

1. La Jollas hemmelige gynger

Mange besøgende kommer til La Jolla for at se de vilde sæler og søløver, som nyder solen ved byens berømte bugt. Men nogle af byens bedste udsigter kan nydes fra ovenover byen i stedet. Følg en vandresti op til bakkerne bag Birch Akvarium og følg stien til et sæt træmalede gynger, der hænger fra et gammelt træ, og som har en fantastisk udsigt over La Jolla distriktet og det flotte blå hav. Der er endnu et gyngesæt på bakkerne over Scripps Pier.

2. Communal Coffee

Kaffekæden blev skabt med fællesskabet og samfundet i tankerne; både ved at skabe en åben plads hvor folk kan mødes, og ved at samarbejde med lokale kunstnere og forretninger. Kaffen er lavet af bønner fra San Francisco og bliver serveret i krus skabt af pottemagere i San Diego, og sammen med lokalt friskbagt brød og kager. Communal Coffee har nu to lokationer – én i South Park og én i North Park. Tag en stol og sæt dig ned, mens du nyder en sand californisk cup ’o joe (slang for kaffe).

3. Los Peñasquitos Canyon Preserve

Mission Trails Regional Park er et populært sted for vandrere, men for at nyde nogle mindre kendte stier, skal man tage til Los Peñasquitos Canyon Preserve. Denne smukke lidt over 11 km lange park er åben året rundt, og er hjem for en lang række fugle- og plantearter og indianerhistorie, som går omkring 7000 år tilbage.

4. Meditation Gardens

Ikke langt fra San Diegos Botaniske Have ligger disse flotte Self-Realization Fellowship Meditation Gardens, som er et afslappende sted, hvis du søger lidt alenetid eller vil finde din zen. Her er et roligt miljø af koi damme og flotte planter, og med udsigt over det bølgende Stillehav. Sæt dig ned på én af de mange bænke, eller slå dig ned i én af meditationskrogene og sig ”ohhmmmm”.

5. Sunny Jim Cave Store

Strandbutikken Sunny Jim Cave Store i La Jolla ligner en hvilken som helst anden butik ved kysten, men denne specifikke butik er lidt mere speciel. Når du har gennemgået hylderne og shoppet nogle souvenirs, skal du gå ud gennem bagdøren og følge de 145 håndlavede trin, som leder direkte ned i havet. Her vil du finde én af Californiens bedst-gemte grotter!

6. Prohibition Lounge Bar

Denne (ret bogstavelig talt) gemte bar fejrer eksklusiviteten af at drikke i 1920’erne; gemt for nysgerrige øjne, er der tale om en klassisk forbudsbar. Hvis du nogensinde har ville flygte fra de moderne tider og opleve 20’erne, kan du finde din indre Gatsby frem og klæde dig efter barens smarte temaaftener om fredagen og lørdagen. Du finder den på 5th Avenue bag en dør med skriften ’LAW OFFICE, Eddie O’Hare Esq’.

7. Whaley House Museum

I San Diegos Old Town distrikt ligger Whaley House, som er en tidligere retsbygning, og som nu både er museum og en af de mest hjemsøgte, historiske bygninger i Californien. I løbet af dagen er der museumspersonale til at fortælle historier om de mennesker, der er døde dér og er blevet hængt dér, og som bliver ved med at hjemsøge bygningen. Hvis det ikke er nok for dig, så har museet til tider også åbent om aftenen, og udfordrer besøgende til at bruge et par timer i de knirkende gange for at få deres egen paranormale oplevelse.

8. Dive-in Teater

Hver onsdag holder Pearl Hotel en gratis biografaften. Klassiske film fra hotellets arkiv bliver projekteret ved pool-loungen og open-air biografen, som har udsigt over den østersformede pool, og restauranten og baren er åben. Tidligere film har været TopGun og Anchorman.

9. Miss B’s Coconut Club

Efter en dag i vandet eller solbadning på den gyldne Mission Beach, kan du slippe væk fra turistmasserne og følge de lokale på Miss B’s Coconut Club. Tiki-barer er populære i San Diego, men udvalget af de friske lokale retter, som inkluderer krabbe-sliders og sprød calimari, kombineret med klassiske cocktails, som bliver serveret i en række interessante krus, som klubben har samlet sammen igennem årene, gør dette til stedet, du skal besøge i løbet af en aften.

10. Skibsvraget S.S. Monte Carlo

i 1937 blev var imponerende S.S. Monte Carlo, et ferieskib for gamblere og festende, hvor de bruge deres tid (og penge!), forankret i internationalt farvand, før det blev revet løs i en storm og gik på grund ved Coronado Beach. Der går rygter om at være sølvmønter, der stadig er gemt væk et sted på skibet, men besøg dertil kræver nøje planlægning. Skibsvraget er ikke altid tilgængeligt eller synligt, men det kan ses under vand ved lavvande, og er nogle gange eksponeret efter en stor storm har flyttet noget af det sand, det står på.

Oplev San Diego med osLæs mere

Del denne artikel

Seneste artikler fra Rejser