GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

10 gemte perler i Bristol

10 gemte perler i Bristol

Fra historiske udendørs svømmebassiner til musikfestivaler og udendørs biografer i grotter. Der er så meget mere at opleve i Bristol end hængebroen – hvis du bare ved hvor du skal gå hen! Læs vores 10 perler i Bristol.

1. Lidoen

Gemt i det smukke område i Clifton finder du Bristol Lido. Her er der et fantastisk udendørs svømmebassin omringet af traditionelle trædørsomklædningsrum, en solterrasse, en spa og en elegant bar og restaurant. Når solen er fremme, er denne nyistandsatte historiske perle det perfekte sted at tage en svømmetur ved og nyde den afslappede feriestemning, uden at man skal forlade byen. Lidoen er en af mange perler i Bristol, som man bare må opleve.

2. St. Nick’s Night Market

I løbet af dagen strømmer det ind på England største indendørs marked. Du kan købe lokale smykker, håndværksboder og lækker streetfood. Men det som er mindre kendt er, at nogle fredage aftener i løbet af sommeren åbner boderne sent og St. Nick’s Night Market starter. Lokale gadekunstnere, musikere, cirkusoptrædener og DJ’s overtager denne del af den gamle bydel til en aften med god mad og underholdning.

3. 20th Century Fix

Bristol er hjem for mange store filmscener, med nogle af Storbritanniens største skuespillere i film- og dokumentarindustrien. The Watershed er en stor biograf, som også har en bar og restaurant med udsigt over havnen, hvor kan du se kritikerroste film, hvilket er meget populært. Det mindre kendte 20th Century Fix er imidlertid syvende himmel for klassiske filmfans. Denne lille butik udlejer over 20.000 film på DVD og har to små 11-18 sæders biografer, som man kan leje privat. Dine venner og dig vil få en gammeldags filmoplevelse som ingen andre steder i Bristol.

4. Redcliffe Grotterne

Ukendt for mange af indbyggerne i Bristol findes der mange menneskeskabte grotter i Redcliffe-området nær havnen. Siden deres konstruktion i middelalderen har grotterne bidraget med meget i Bristols historie. Det begyndte som et sted til at få sand til glas- og keramikproduktion, til at blive brugt som opbevaringsplads og endda til at have fanger boende. Disse dage er grotterne for det meste lukkede, men de er åbne få gange om året for at være kulisser for unikke film- og musikoplevelser. Redcliffe Grotterne er en af perler i Bristol, som man bare skal se på sin tur i Bristol.

5. Chance & Counters

Gemt væk med en udsigt over de historiske Christmas Steps, er Chance & Counters den eneste brætspilscafé i Bristol. Om du ønsker at søge ly en regnfuld eftermiddag, eller om du vil bruge en aften på at spille Monopoly og drikke en af caféens lokal bryggede øl er det et hyggeligt sted at udfordre dine venner. Med over 600 forskellige brætspil at vælge imellem, lige fra de gamle klassiske til de mere moderne, vil du altid kunne finde et spil, der vil udfordre din konkurrencelyst.

6. The Milk Thistle

Denne bar er bogstaveligt talt en skjult perle. Næsten helt forklædt udefra ville de fleste mennesker, der passerer forbi på gaden aldrig bemærke den skilteløse, sortmalede dør i den almindelige røde murbygning på Colston Avenue. Men dem der banker på denne dør belønnes med adgang til en af Bristols sejeste barer. Denne stilfulde bar spænder over fire etager i en historisk bygning i hjertet af byen og er en af de bedste cocktailbarer i området – men shhh… fortæl det ikke til alle!

7. Underfall Yard

Livet i Bristol har længe drejet sig om havnen, og Underfall Yard fejrer byens rige historie med skibsbygningen. Gamle maskiner er sat til udstilling, hvor de oprindeligt sad, imens nye generationer af håndværkere og bådebyggere arbejder i gården ved siden af. Én gang om året trækkes Bristols ikoniske træskib, The Matthew, der dagligt sejler gennem havnen op på land for at blive vedligeholdt og udstillet.

8. Clifton Arcade

I byen Clifton er der ikke mangel på storslået arkitektur og kaffebarer beliggende i historiske bygninger. Med siddepladser ude på gaden er Primrose Café et populært brunchsted, men bagved finder du et lille område som rummer Bristols sødeste butikker – Clifton Arcade. Gemt væk i den smukke Victorian Arcade finder du selvstændige kortbutikker, vintagetøj, smykkebutikker og håndværksbutikker. Clifton Arcade er den perfekte søndagsbeskæftigelse eller sted til at finde en unik souvenir.

9. Blaise Castle Estate og Hamlet

En smule ude fra byen finder du Blaise Castle som er et imponerende palæ fra det 18.århundrede, og den omkringliggende ejendom er et populært sted at tage en gåtur ved. Men der findes også en lille malerisk landsby, som blev bygget i det 19.århundrede, som er blevet restaureret. Det er meget smukt og et helt klart et besøg værd.

10. The Full Moon & Attic

Placeret i hjertet af Bristols kreative område, Stokes Croft, finder du et stort udendørsområde som ligger scenen til en af byens bedste musikaftener. The Full Moon & Attic har lokale og nye musikere som spiller hele aftenen. Så du kan sagtens bruge en hel eftermiddag på at drikke ciders og lytte til lokale bands eller danse natten væk til lyden af Bristols smarte DJ’s.

Studér på vores skole i BristolLæs her
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op