USA

Programmer i San Diego

Programmer i San Diego
4.7
626
(626 bedømmelser)
4.7

Tag til Californien og lær engelsk i San Diego. Du vil gøre fremskridt hver dag i klassen, takket være vores innovative undervisningsmetoder og fokus på kommunikation. Du kan surfe, besøge zoo, eller ta' på vandreture i Balboa Park i din fritid. Dit engelsk vil forbedre sig helt naturligt i San Diego.

Programmer i San Diego

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: San Diego
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA
By: San Diego
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: San Diego
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: San Diego
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: USA
Cultural Care Au Pair

Cultural Care Au Pair

19-26 år
1-2 år
Pas børn hjemme hos en kvalificeret amerikansk familie til gengæld for generøse lommepenge, gratis kost og logi og betalt ferie.
Destination: USA

San Diego

At studere engelsk i San Diego er at opleve den californiske drøm. Her i det sydlige Californien, tæt ved grænsen til Mexico, er klimaet varmt og tørt året rundt og atmosfæren er afslappet og tilbagelænet. I San Diego har du mange af livets bedste ting indenfor rækkevidde: skønne badestrande, smuk natur, et velsmagende amerikansk-mexicansk køkken, et sprudlende natteliv og nye venner fra hele verden. På skolen kan vi byder på erfarne og professionelle lærer, små hold med tid og plads til dine individuelle behov samt en undervisning, der har fokus på at lære dig at tale engelsk hurtigt og effektivt. I San Diego blandes leg og studier i én fornøjelig cocktail. Bliv ikke overrasket, hvis tiden her føles mere som ferie end skole.

Fremskridt der kan mærkes

Du bliver overrasket, når du oplever, hvor hurtigt du gør fremskridt i dit engelske, når du tager på sprogskole i San Diego. Allerede før afrejsen hjemmefra får du adgang til vores online sproglaboratorium, så du kan komme i gang med at forberede dig til tiden i det amerikanske. På sprogskolen i San Diego nyder du godt af vores interraktive undervisningsmetoder. Her er du ikke blot er en passiv elev, der lytter, mens læreren holder forelæsning. Du vil konstant være i aktiv dialog med dine medstuderende mens læreren lytter med og giver feedback. Denne metode har vist sig at forbedre dit talte engelske hurtigst muligt. Når du kommer hjem igen, har du stadig adgang til vores online sproglaboratorium og kan dermed opfriske det du lærte i San Diego - igen og igen.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.