Programmer i New York

Programmer i New York

Du kan tale engelsk døgnet rundt i New York, byen som aldrig sover. Uanset om du altid har drømt om at rejse til New York for at lære engelsk, eller du bare er nysgerrig efter at opleve livet i denne berømte by, så har vi et program på engelsk i New York, som passer til dig.

vælg aldersgruppe

EF Sprogrejser

10 - 17 år
2-4 uger
i gruppe

Tag til udlandet nu til sommer med en ledsaget gruppe af teenagere på din egen alder til en EF Global Village.

Destination: USA
By: New York

EF Sprog i Udlandet

16 + år
2-24 uger

Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 54 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.

Destination: USA
By: New York

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder

Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.

Destination: USA
By: New York

EF High School Exchange Year

14 - 17 år
5 eller 10 måneder

Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.

Destination: USA
By: Vi arbejder med high schools i New York

EF Academy

13 - 19 år
Studentereksamen i udlandet

Tag din studentereksamen på en af vores international privatskoler i Storbritannien eller USA.

Destination: USA
By: New York

Cultural Care Au Pair

18 - 24 år
1 år

Pas børn hjemme hos en kvalificeret amerikansk familie til gengæld for generøse lommepenge, gratis kost og logi og betalt ferie.

Destination: USA
By: Vi arbejder med værtsfamilier I New York

Hult International Business School

Bachelor, Master, MBA og lederuddannelse

Opnå en uddannelsesgrad på Hult – en selvstændig, award-vindende business school med campusser i hele verden.

Destination: USA
By: New York

New York

At tale engelsk giver dig mulighed for at rejse til alle steder i verden, men verden er lige udenfor døren, hvis du studerer engelsk i New York. Et banebrydende pensum med dokumenterede resultater forbedrer hurtigt dit engelsk ved at fokusere på kommunikationsevner. Når du studerer engelsk i New York, vil du befinde dig i mindre klasser, hvor underviseren kan arbejde tæt med dig. I byen kan du snakke med folk fra hele verden og lære om mange forskellige kulturer. Når du afslutter et studie i New York, vil du være en selvsikker rejsende, som er klar til endnu flere eventyr omkring i verden.

Forbered dig på succes

At studerer engelsk i New York giver en vifte af muligheder. Gennem frivilligt arbejde kan du opnå fantastiske sprogevner og få erfaring til dit CV. Mens du studerer engelsk i New York, kan du arbejde arbejde ulønnet hos en amerikansk virksomhed eller organisation, inden for et område som interesserer dig. At være frivillig kan gøre dig til en attraktiv kandidat til et universitet, hjælpe med din karriere eller åbne døren for hvad du går og drømmer om. Når du vælger frivilligt arbejde, vil du bruge det engelske sprog i et hverdagsmiljø. Så forbered dig på en fantastisk oplevelse, når du studerer engelsk i New York.