Udvekslingsstudent i San Diego

Udvekslingsstudent i San Diego
4.5
640
(640 bedømmelser)
4.5

Det et spændende eventyr at være udvekslingsstudent i San Diego. Du vil måske synes, at det er udfordrende at finde tid til at studere, da der er så meget at opleve. Som udvekslingsstudent i San Diego vil du nyde godt af strande, surfing og få rig mulighed for at øve sproget.

Udvekslingsstudent i San Diego

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: San Diego
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: San Diego
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: San Diego
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: USA
Cultural Care Au Pair

Cultural Care Au Pair

19-26 år
1-2 år
Pas børn hjemme hos en kvalificeret amerikansk familie til gengæld for generøse lommepenge, gratis kost og logi og betalt ferie.
Destination: USA

Udvekslingsstudent i San Diego

Den tilbagelænede atmosfære i det sydlige Californien er perfekt til at lære engelsk, som udvekslingsstudent i San Diego. Du vil studere under erfarne undervisere med et lille antal studerende på dit niveau, så du vil modtage masser af individuel opmærksomhed. Som udvekslingsstudent i San Diego kombineres klasseundervisning med aktiviteter, udflugter og fritid for at hjælpe dig med at lære området at kende, og med at øve engelsk i mange forskellige situationer. Med smukke strande og mange studerende, er byen ideel til at få nye venner. Du vil vende hjem, som udvekslingsstudent i San Diego, fyldt med motivation til at blive ved med at forbedre dit engelsk.

Attraktioner for studerende i San Diego

De samme attraktioner, der tiltrækker amerikanere fra hele USA, vil sikre at du har en fantastisk tid som udvekslingsstudent i San Diego. Byen er berømt for sine strande, og du vil sandsynligvis tilbringe det meste af din fritid der. Som udvekslingsstudent i San Diego, vil du også opleve byens mexicansk-inspirerede kultur ved at smage mexicansk mad, lytte til latinamerikansk musik og se arkitekturen i spansk stil. Nogle af de spændende muligheder for udflugter inkluderer Los Angeles, Las Vegas, Grand Canyon og Mexico. Med al det sjov du vil få som udvekslingsstudent i San Diego, lægger du måske ikke engang mærke til hvor hurtigt dit engelsk forbedres.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.