Udvekslingsstudent i San Diego

Udvekslingsstudent i San Diego
4.7
(407 bedømmelser)
4.7

Det et spændende eventyr at være udvekslingsstudent i San Diego. Du vil måske synes, at det er udfordrende at finde tid til at studere, da der er så meget at opleve. Som udvekslingsstudent i San Diego vil du nyde godt af strande, surfing og få rig mulighed for at øve sproget.

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: San Diego

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: San Diego

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: San Diego

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: USA

Cultural Care Au Pair

19 - 26 år
1-2 år
Pas børn hjemme hos en kvalificeret amerikansk familie til gengæld for generøse lommepenge, gratis kost og logi og betalt ferie.
Destination: USA

Udvekslingsstudent i San Diego

Den tilbagelænede atmosfære i det sydlige Californien er perfekt til at lære engelsk, som udvekslingsstudent i San Diego. Du vil studere under erfarne undervisere med et lille antal studerende på dit niveau, så du vil modtage masser af individuel opmærksomhed. Som udvekslingsstudent i San Diego kombineres klasseundervisning med aktiviteter, udflugter og fritid for at hjælpe dig med at lære området at kende, og med at øve engelsk i mange forskellige situationer. Med smukke strande og mange studerende, er byen ideel til at få nye venner. Du vil vende hjem, som udvekslingsstudent i San Diego, fyldt med motivation til at blive ved med at forbedre dit engelsk.

Attraktioner for studerende i San Diego

De samme attraktioner, der tiltrækker amerikanere fra hele USA, vil sikre at du har en fantastisk tid som udvekslingsstudent i San Diego. Byen er berømt for sine strande, og du vil sandsynligvis tilbringe det meste af din fritid der. Som udvekslingsstudent i San Diego, vil du også opleve byens mexicansk-inspirerede kultur ved at smage mexicansk mad, lytte til latinamerikansk musik og se arkitekturen i spansk stil. Nogle af de spændende muligheder for udflugter inkluderer Los Angeles, Las Vegas, Grand Canyon og Mexico. Med al det sjov du vil få som udvekslingsstudent i San Diego, lægger du måske ikke engang mærke til hvor hurtigt dit engelsk forbedres.