Uddannelse i Rom

Uddannelse i Rom
4.7
512
(512 bedømmelser)
4.7

Tag en uddannelse i Rom og forbedr dit italienske i Europas historiske hjerte. Der er så meget at se og gøre i Rom, du er nødt til at se det for at tro det. Vores uddannelse i Rom inkluderer kulturelle kurser, aktiviteter udenfor klasselokalet, og masser af fritid så du kan få det meste ud af dit ophold.

Uddannelse i Rom

Uddannelse i Rom

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Italien
By: Rom
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Italien
By: Rom
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Italien
By: Rom
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Italien
By: Rom
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50 + år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: Italien
By: Rom

Uddannelse i Rom

Tag en italiensk uddannelse i Rom og nyd de mange fordele ved at bo i Italiens hovedstad, hjemsted for utallige verdensklasse museer. Her kan du gå på Vatikanmuseet og opleve Michelangelos det Sixtinske Kapel. Eller på Galleria Borghese, hvor du kan se mesterværker af Bernini og Caravaggio. Du kan også besøge Collosseum, hvor gladiatorerne i tidernes morgen kæmpede på liv og død, eller de underjordiske katakomber, hvor de tidlige kristne for op til to tusind år siden blev begravet. I Rom vil du opleve storslået arkitektur og historiske bygninger på næsten hvert eneste gadehjørne. Det kan være et smukt torv, en gammel kirke eller en ruin fra Romerrigets tid. Lige fra første dag på sprogskolen er der fokus på det talte sprog, så du hurtigst muligt bliver klar til at begå dig ubesværet i den virkelige verden udenfor skolen. Det er her de bedste oplevelser venter. Det er her, du lærer at snakke rigtig italiensk. En uddannelse i Rom foregår døgnet rundt.

Hvor skal jeg bo i Rom?

Du kan vælge mellem to forskellige former for bolig, når du tager en italiensk uddannelse i Rom. Begge giver dig mulighed for at opleve hverdagen i Italien. Du kan bo hos en italiensk familie, hvor du på tætteste hold oplever den italienske livsstil. Du får serveret hjemmelavet mad og vil dagligt have mulighed for at øve dit italienske hen over spisebordet. Foretrækker du privatliv og uafhængighed, kan du bo i en af vores studenterboliger sammen med studerende fra hele verden. Her kan du komme og gå som du vil. Det er blot to af mange positive valgmuligheder, du har, når du tager med os til Italien. Din uddannelse i Rom er en skræddersyet oplevelse, tilpasset dine ønsker og behov.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.