Frankrig

Uddannelse i Paris

Uddannelse i Paris
4.9
534
(534 bedømmelser)
4.9

En uddannelse i Paris bringer dig ind i hjertet af et af Europas store kulturcentre. Besøg Eiffeltårnet, Louvre og Les Invalides hvor Napoleon er begravet. Tag en sejltur ned ad Seinen. Meld dig til en uddannelse i Paris og slap af i denne forbløffende bys skønhed mens du studerer.

Uddannelse i Paris

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Frankrig
By: Paris
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Frankrig
By: Paris
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Frankrig
By: Paris
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Frankrig
By: Paris
EF University Preparation Abroad

EF University Preparation Abroad

16-30 år
6/9 måneder
Få garanteret adgang til mere end 200+ forskellige partner universiteter over hele verden, og opbyg dine færdigheder til at starte en international karriere.
Destination: Frankrig
By: Paris

Uddannelse i Paris

Tager du en fransk uddannelse i Paris, vågner du hver dag i en af verdens smukkeste byer. Et ophold i byernes by betyder daglig adgang til verdensklasse kunst, kultur og mode. Tag på Louvre og se nogle af historiens største mesterværker, som for eksempel Leonardo Da Vincis Mona Lisa. Eller bliv inspireret - og måske provokeret – af den moderne kunst på Pompidou-centeret. Paris har også en sprudlende musikscene, både indenfor klassisk og moderne musik. Der er populære musikfestivaller hvert år, såsom Paris Jazz Festival og Rock en Seine. Når du tager en fransk uddannelse i Paris flyver tiden afsted.

Fransk på alle niveauer

Få en uddannelse i Paris, hvor du altid kan finde et fransk-kursus, er passer dig – uanset dit niveau. De fleste vælger et intensivt forløb, hvor de får mest mulig sprogindlæring ud af tiden i Paris. Men du kan også vælge et mindre intensivt kursus, så du har mere tid til at opleve Paris og Frankrig. Er dit franske på et højt niveau, kan du tage et forberedelseskursus til en anerkendt sprogeksamen som for eksempel DELF eller DALF. Eller vi kan hjælpe dig med at finde en praktikplads. En uddannelse i Paris kan være mange ting. Det er dig, der bestemmer.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.