Frankrig

Uddannelse i Nice

Uddannelse i Nice
4.5
404
(404 bedømmelser)
4.5

En uddannelse i Nice er et perfekt valg til at forbedre dit fransk, mens du ta'r en afslappende ferie. Nice har et varmt middelhavsklima og en afslappet atmosfære. Få frisk luft i lungerne under din uddannelse i Nice og nyd det sydlige Frankrig.

Uddannelse i Nice

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Frankrig
By: Nice
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Frankrig
By: Nice
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Frankrig
By: Nice
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Frankrig
By: Nice
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: Frankrig
By: Nice

Uddannelse i Nice

Der findes ingen bedre måde at lære fransk på end ved uddannelse i Nice. Her i det sydfranske, hvor klimaet er mildt året rundt, kan du leve det søde liv – og lære fransk samtidig. Selv når du slendrer ad den berømte Promenade des Anglais med Middelhavet på den ene siden og de fine forretninger på den anden, går du på en måde i skolen. Når du bor i Frankrig, er du konstant omgivet af sproget og indlæring sker non-stop, helt uden at du tænker over det. I Nices gamle bydel kan du se maleriske torve omgivet af farverige bygninger og Middelhavet i baggrunden. Du kan også gå en tur i operaen. Eller i den botaniske have. Eller besøge middelalderfortet Mont Alban, hvorfra du på en klar dag kan nyde udsigten hele vejen til Korsika. Lev det søde liv mens du får dig en uddannelse i Nice.

Hvor skal jeg bo i Nice?

Når du tager en fransk uddannelse i Nice, kan du vælge mellem at bo hos en lokal familie eller i en af vores studenterboliger. Vælger du en værtsfamilie, får du dit eget værelse og daglige måltider sammen med familien. Du vil have rig mulighed for at øve dit franske hen over middagsbordet eller over et glas vin rouge i baghaven. Det er en sjov og naturlig måde at opleve det franske hverdagsliv på og få snakket en hel masse fransk. Vælger du en studenterboliger, er du mere uafhængig og kan komme og gå, som det passer dig. Du kan frit deltage i de sociale aktiviteter udenfor skolen sammen med dine medstuderende fra hele verden. En fransk uddannelse i Nice kan tilpasses dine ønsker og behov.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.