Tysk for begyndere

Tysk for begyndere
4.1
1089
(1.089 bedømmelser)
4.1

Det kan være utrolig besværligt at lære grammatikken i det tyske sprog. Tag et kursus i tysk for begyndere med EF, og lær at bruge sproget i praksis. I og med kurset foregår i Tyskland, vil du lære at tale med de lokale, og du vil kunne bruge termer fra undervisningen med det samme, du træder ud ad døren. Du kan tage på et sprogkursus i tysk for begyndere i Berlin eller München. Den intensive undervisning vil få dig til at lære sproget hurtigt!

Tysk for begyndere

Tysk for begyndere

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Tyskland
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Tyskland
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Tyskland
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Tyskland
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50 + år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: Tyskland

Udforsk vores destinationer

Kursus i tysk for begyndere

Et godt kursus for tysk for begyndere, er et hvor du lærer at tale konkret og korrekt helt fra starten. Det gør vores kurser, og du vil derfor føle dig sikker fra første dag. Når undervisningsdagen er slut, kan du tage ud med dine nye venner og øve sproget rundt omkring i byen. Efter end kursus i tysk for begyndere vil du have forbedret dine sprogevner og have mere motivation til at tale sproget, og blive ved med at lære og udfordre dig selv, så du kun bliver endnu bedre. Vores kurser i tysk for begyndere løber hele året, så hvad end du vil afsted et par uger eller et par måneder, har vi kurset for dig.

Tyske kurser for begyndere til alle niveauer

Da Tyskland stadig er et af de mest magtfulde lande i verden, og et land med en meget stærk økonomi, er det rigtig klogt at kunne sproget, da mange virksomheder rundt om i verden samarbejder med tyske firmaer. Med en kursus i tysk for begyndere kan du tilføje et nyt sprog til CV’et, som helt sikkert vil åbne nogle døre for dig inden for jobs. Der er stadig mange ting, der foregår på engelsk, men tysk er slet ikke et dårligt sprog at kunne. Inden du tager afsted på et kursus, vil du ydermere blive teste i sproget, så vi er sikre på, du kommer i den helt rigtige klasse med det helt rigtig niveau.

Tag på et sprogkursus i tysk for begyndere med EF.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.