Sprogkursus i Seattle

Sprogkursus i Seattle
4.6
506
(506 bedømmelser)
4.6

Et sprogkursus i Seattle, vil hjælpe dig med at lære at begå dig i hovedstaden for business og kultur, ved den norvestlige Stillehavskyst. Hjemsted for mange globale virksomheder, så vel som for en vibrerende kunstscene. De færdigheder du opnår under et sprogkursus i Seattle, vil gavne dig uanset hvad du vil foretage dig bagefter!

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: Seattle

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: Seattle

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA
By: Seattle

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: Seattle

Sprogkursus i Seattle

Vil du opleve et nyt land og en ny kultur mens du lærer engelsk? Drømmer du om at studere på et amerikansk universitet? Har du ambitioner om en international karriere? Så kan et sprogkursus i Seattle være det næste skridt på vejen. Vi tilbyder alt fra en to-ugers sprogferie til et-årige akademiske forløb. Et sprogkursus i Seattle kan være alt fra en kortere opfriskning af dit skoleengelsk til et længerevarende, intensivt sprogstudie. Vi er klar på det meste og vil tilpasse vores kurser til dine individuelle ønsker og behov.

En sprogoplevelse for livet

Seattle er et fantastisk sted at lære engelsk. Vores sprogskole her er i al beskedenhed imponerende og byder på de bedste faciliteter. Så kan du lære engelsk hurtigt og effektivt i behagelige rammer. Et sprogkursus i Seattle vil forbedre dine engelskfærdigheder og samtidig give dig mulighed for at opleve en spændende og pulserende by ved den amerikanske vestkyst. Du vil lære engelsk både i og udenfor skolen. Et sprogkursus i Seattle byder også på udflugter til sneklædte bjergtinder med storslået udsigt over havet, skiture og et vibrerende natteliv.