Frankrig

Sprogkursus i Paris

Sprogkursus i Paris
4.8
643
(643 bedømmelser)
4.8

Et sprogkursus i Paris kan være alt fra simple sprogundervisning til en parisisk total-oplevelse. Vores sprogkursus i Paris er af den sidstnævnte slags. Vi tilretter undervisningen så den er både kreativ og opfindsom. Du kan tage timer i fransk kogekunst eller tage på udflugt og sightseeing i Paris. Så får du øvet dit franske og bliver dus med byernes by på en og samme tid.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Frankrig
By: Paris
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Frankrig
By: Paris
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Frankrig
By: Paris
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Frankrig
By: Paris

Sprogkursus i Paris

På et sprogkursus i Paris går du fra at tale simpelt fransk til et mere avanceret niveau. Det er som om det hele pludselig vil hænge sammen i dit hoved. Det er nemlig ingen sag at studere, når du kan høre sproget hver dag, mens du nyder den franske mad og vandrer i små, hyggelige gader. Derfor er det den helt rigtige beslutning at tage til Paris. Vores sprogkursus i Paris benytter innovativ, aktiv undervisning, som får dig til at kommunikere på fransk fra dag ét uanset dit niveau. Hver dag efter undervisningen kan du udforske de små gader, mens du øver sproget. Det vil føles fantastisk at opleve, hvordan dine sprogevner udvikles hver dag på vores sprogkursus i Paris.

Livet som en pariser

Selvom Paris er en multikulturel by, som tiltrækker mange turister hvert år, er sproget hovedsageligt fransk. Det er ikke let at komme væk fra alle de turistede seværdigheder og virkelig forstå kulturen uden at tale sproget. Et sprogkursus i Paris udfordrer dig. Du lærer at tale fransk så godt, at du forstår små, daglige samtaler. Du får også smag for livet som pariser. Franskmændene roser dig højst sandsynligt ikke for dine sprogevner, men de skal nok sørge for at give dig rigelig med øvelse samt rette dig, når du siger noget forkert. Alt dette kan du opleve på vores sprogkursus i Paris.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.