Frankrig

Sprogkursus i Nice

Sprogkursus i Nice
4.8
525
(525 bedømmelser)
4.8

Populær hos feriegæster i alle aldre, er Nice det perfekte sted til et franskkursus. Byen er kendt for sin fantastiske front ud mod havet, og har fine trafikforbindelser til resten af landet. Kombinér dine rejser med et sprogkursus i Nice, og få mest muligt ud af et besøg i Frankrig.

Sprogkursus i Nice

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Frankrig
By: Nice
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Frankrig
By: Nice
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Frankrig
By: Nice
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Frankrig
By: Nice
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: Frankrig
By: Nice

Sprogkursus i Nice

Vil du lære fransk er et sprogkursus i Nice et glimrende valg. Byen ved Middelhavet er mere tilbagelænet end storbyen Paris og har samtidig mange attraktioner ved siden af sprogstudierne. Du kan besøge byens mange gallerier og kunstmuseer, slikke sol på stranden, bade i Middelhavet, gå i smarte forretninger og sidde på fortovscafé – alt imens du øver dit franske. Du kan også møde de rige og berømte, når nabobyen Cannes er vært ved den verdensberømte filmfestival eller tage på casino i fyrstedømmet Monaco. Et sproggkursus i Nice er meget mere end blot franskundervisning.

Førsteklasse undervisning i solen

Et sprogkursus i Nice er for folk i alle aldre. Her kan du finde et kursus, der passer dig - uanset om du netop er blevet student og skal igang med et sabbatår, eller om du er pensioneret og vil lære et nyt sprog. Du vil nyde godt af førsteklasses sprogundervisning fra erfarne undervisere i moderne og komfortable omgivelser på skolen, der er centralt placeret i byen, kun en kort gåtur fra stranden. Et ophold i udlandet er en spændende og effektiv måde at lære sprog på. Tager du på sprogkursus i Nice vil du lære fransk hele tiden – både i og udenfor klasseværelset. Dermed lærer du hurtigere og vil huske dine sprogfærdigheder længere. Vores fokus er på det talte sprog, på fransk kultur og på at have det sjovt samtidig.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.