Sprogkursus i Oxford

Sprogkursus i Oxford
4.6
488
(488 bedømmelser)
4.6

Fra sit historiske bycenter til det vibrerende studenter-liv, er Oxford et fantastisk sted at lære engelsk. Tag et sprogkursus i Oxford som forberedelse til optagelse på et britisk universitet, eller bare for at nyde atmosfæren i én af Europas ældste universitets-byer. Uanset dine mål, så har vi det rette sprogkursus i Oxford til dig.

Sprogkursus i Oxford

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: England
By: Oxford
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: England
By: Oxford
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: England
By: Oxford
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: England
By: Oxford

Sprogkursus i Oxford

Universitetet i Oxford blev grundlagt i middelalderen og er det ældste universitet i den engelsk-talende verden. Gennem tiderne har det sat sit markante præg på byen. Tag et sprogkursus i Oxford og oplev en den historiske og akademiske atmosfære. Et af vores mest avancerede programmer er vores sprogkursus i Oxford for dig, der vil studere ved et britisk universitet. Vi har også intensive kurser i engelsk for forretningsfolk samt et sprogkursus i Oxford for unge, der ønsker en mere general uddannelse indenfor det engelske sprog.

Livet i Oxford

Er det dit mål at tale flydende engelsk? Så er et sprogkursus i Oxford det rette valg. Her kan du opleve autentisk engelsk atmosfære og få et indblik i den historie, der har gjort Storbritannien til en af de førende nationer indenfor den akademiske verden. Og så ligger Oxford kun en god time med tog fra London, hvor du kan opleve det fascinerende og hektiske liv i en verdensby. Du kan også gå på opdagelse i de idylliske landskaber rundt om Oxford og spise frokost blandt vilde blomster på en grøn eng. Et sprogkursus i Oxford er en mulighed for at opleve et autentisk og historisk England.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.