Engelsk kursus i London

Engelsk kursus i London
4.8
577
(577 bedømmelser)
4.8

Et engelsk kursus i London, er den perfekte måde at finpudse dine sprogfærdigheder. Med kultur og historie til shopping og natteliv, er London ét af verdens bedste klasselokaler for engelsk. Vores engelsk kursus i London, har med succes lært tusindvis af studerende at tale engelsk. Så hvad venter du på?

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: England
By: London
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: England
By: London
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: England
By: London
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: England
By: London

Engelsk kursus i London

Gratis brochure

Sprogkursus i London

Et sprogkursus London vil med garanti motivere dig. London er en af de mest multikulturelle byer i hele verden og et globalt centrum indenfor mode, design, teater, kunst, sport og finansverdenen. Vores sprogkursus i London er ekstremt populært og tiltrækker studerende i alle aldre, fra alle egne af verden. Er du forretningsmand med ambitioner om at erobre nye markeder? Er du gymnasieelev på din første udlandsrejse alene? Uanset din baggrund og dine sproglige ambitioner, har vi et sprogkursus i London, der passer dig. Og så oplever du samtidig en af verdens fedeste byer.

Hvor skal jeg bo i London?

Med 8 millioner indbyggere er London den næststørste by i Europa. Hver dag ankommer titusinder af forretningsfolk og turister fra hele verden. Det kan derfor være svært at finde et sted at bo til en overkommelig pris. Tager du et sprogkursus i London, er det eneste du skal gøre, at beslutte om du vil bo hos en værtsfamilie eller i en af vores studenterboliger. Hver har sine fordele. Vil du opleve engelsk levevis, spise daglige måltider med en familie og arbejde på den en autentisk engelsk accent? Eller vil du være fri og uafhængig og bo side om side med medstuderende fra hele verden? Uanset hvad du vælger, garanterer vi dig et godt sted at bo, når du tager på sprogkkursus i London.