Sprogkursus i Brisbane

Sprogkursus i Brisbane
4.8
500
(500 bedømmelser)
4.8

At tage et sprogkursus i Brisbane, er en fantastisk måde til at forbedre dit engelsk, skriftligt såvel som mundtligt, mens du udforsker Queenslands hovedstad. Ethvert sprogkursus i Brisbane har en fleksibel tidsplan, for at give dig mulighed for at få mest muligt ud af de fantastiske strande og varierede udendørsaktiviteter, som findes i Australien.

Sprogkursus i Brisbane

Sprogkursus i Brisbane

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Australien
By: Brisbane
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Australien
By: Brisbane
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Australien
By: Brisbane
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Australien
By: Brisbane

Sprogkursus i Brisbane

Der er skruet op for varmen, når du tager på sprogkursus i Brisbane. Den australske storby ligger tæt på ækvator og selv om det køler en smule af om vinteren (maj til september) behøver du aldrig fryse. Uanset hvor varmt det er udenfor, er klimaet dog altid behageligt på vores sprogkursus i Brisbane. Du arbejder i små grupper og får masser af hjælp og støtte af vores erfarne undervisere. Tiden i klasseværelset er både lærerig og underholdende. Udenfor skolen er du kontant omgivet af det engelsk sprog og har rig mulighed for at øve det du lige har lært. Der findes ikke bedre måde at lære engelsk på.

Førsteklasses sprogferie

Når du tager på sprogkursus i Brisbane har du rig mulighed for spændende oplevelser udenfor klasseværelset: klassiske symfoni-koncerter, kunstudstillinger, en international filmfestival (juli-august), botaniske have, planetarium, zoologisk have samt rugby-, fodbold-, cricket- og baseball-kampe. Folk i Queensland elsker at slappe af og der er masser af gode strande langs the Sunshine Coast og endda i selve Brisbane by. Du kan også tage til det nordlige Queensland og snorkle eller scuba-dykke ved the Great Barrier Reef, et af verdens største og smukkeste koralrev. Et sprogkursus i Brisbane er en sprogferie du aldrig vil glemme.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.