Sabbatår i Malta

Sabbatår i Malta
4.3
952
(952 bedømmelser)
4.3

Brug et år på at lære flydende engelsk, mens du nyder de idylliske omgivelser ved Middelhavet. Vores program for et sabbatår i Malta kombinerer daglig engelskundervisning med organiserede aktiviteter og fritid, så du kan få mest muligt ud af dit ophold. Du kan også tilføje en professionel praktik eller eksamensforberedende kurser i løbet af dit sabbatår i Malta.

Sabbatår i Malta

Sabbatår i Malta

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Malta
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Malta
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Malta
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Malta
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50 + år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: Malta

Sabbatår i Malta

Anvend de evner som du opnår under dit sabbatår i Malta til at sætte gang i din karriere. Kom i praktik under dit ophold i Malta og opnå førstehånds erfaring når du bruger dit engelsk til forretningsmøder, samtaler med kunder og profesionelle interaktioner med din arbejdsgiver. Du vil få et solidt CV med din internationale erfaring og færdigheder i engelsk. Hvis du planlægger at tage en vigtig test i engelsk, vil du lære hvad du har brug for til at opnå et flot resultat. Hvis du tilføjer kurser med test- og eksamensforberedelse til dit sabbatår i Malta, vil du træne værdifulde teknikker og mestre de nøglefærdigheder som er nødvendige for at opnå succes.

Studielivet i Malta

Tilbring eftermiddage med at nyde livet på stranden, under dit sabbatår i Malta. For mere aktive udflugter, ta' på scuba-dykning, snorkling eller windsurfing i den populære St. George's Bay beach. Prøv lækker maltesisk mad i restauranter nær havet, shop i Baystreet Complex shopping center, eller ta' på sightseeing langs Spinola Bay. Lær om Maltas omfattende kulturelle historie ved ture til landets museer, teatre, og arkæologiske steder. Om natten kan du vise dine dansetrin på Maltas natklubber eller tage til en klassisk koncert. Uanset dine interesser, kan du være sikker på at du ikke vil løbe tør for ting at gøre under dit sabbatår i Malta.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.