Sabbatår i Canada

Sabbatår i Canada
4.4
969
(969 bedømmelser)
4.4

Brug dit sabbatår i Canada og vend hjem med et flydende engelsk. Et sabbatår i Canada indeholder daglig engelskundervisning med rig mulighed for at skræddersy dit kursus efter dine personlige mål. Ved at tage dit sabbatår i Canada vil du være forberedt til at studere på et canadisk universitet, tage et job i Canada eller et hvilket som helst job på engelsk.

Sabbatår i Canada

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Canada
By: TorontoVancouver
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Canada
By: TorontoVancouver
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Canada
By: TorontoVancouver
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Canada
By: TorontoVancouver

Udforsk vores destinationer

Sabbatår i Canada

At tilbringe et sabbatår i Canada for at lære engelsk, vil forberede dig på at begynde et liv i et engelsktalende land, eller vende hjem og arbejde med engelsk. Ved at bruge et sabbatår i Canada, vil du ikke bare blive flydende i engelsk, men også lære om landets kulturelle skikke, normer og infrastruktur. Med et helt sabbatår i Canada, kan du ta' tiden til at udføre frivilligt arbejde i en canadisk virksomhed, bestå en standardiseret engelskeksamen som TOEFL eller TOEIC, eller blive involveret i et lokale sociale programmer. Vi vil hjælpe dig med at planlægge din tid, for at sikre at du får det meste ud af dit sabbatår i Canada.

Muligheder i Canada

Ved at tage et sabbatår i Canada, vil du ha' tid til at lære hvordan du får succes i Canada, ved at forstå alt hvad landet har at tilbyde sine indbyggere og gæster. Vidste du at du kan opnå stipendium til universitetet, baseret på din etniske baggrund eller karakterer i skolen? Canadiske universiteter er blandt verdens bedste og byder nye studerende med forskellige baggrunde velkommen. Har du nogensinde ønsket at starte dit eget firma? Canada giver støtte for at opmuntre små virksomheder til at videreudvikle deres idéer. Uanset hvad dine mål og drømme er, vil du se at de er indenfor rækkevidde når du tilbringer et sabbatår i Canada.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.