Programmer i Brisbane

Programmer i Brisbane
4.4
572
(572 bedømmelser)
4.4

Hvis du leder efter et sted i Australien, hvor du kan studere så se her. At lære engelsk i Brisbane er en fantastisk mulighed for at opkvalificere dine evner. Beliggende ved den berømte Østkyst i landet 'Down Under', venter strandene og smukke floder på dig, når du er færdig med dagens lektion. At studere engelsk i Brisbane, er både afslappende og givende.

Programmer i Brisbane

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Australien
By: Brisbane
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Australien
By: Brisbane
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Australien
By: Brisbane
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Australien
By: Brisbane

Brisbane

Du vil bo i en fascinerende by, når du studerer engelsk i Brisbane. Byen har en boomende international økonomi og nogle af Australiens bedste universiteter blandt andet Queensland universitetet. Byen har været vært for store sportsarrangementer som blandt andet de Olympiske lege og Goodwill Games, så der er masser af gode sportsbygninger, hvor du kan se sport eller træne selv. Der er årlige festivaller såsom Ekka (the Royal Queensland Exhibition), Riverfestival og Brisbane international filmfestival. Lær engelsk i Brisbane og lev i en venlig, interessant by som du vil nyde at udforske.

At bo hos en familie eller i en studiebolig

Du kan vælge enten at bo i en studenterbolig eller hos en værtsfamilie, når du lærer engelsk i Brisbane. En værtsfamilie vil give dig optimal mulighed for at øve sproget, når i snakker over måltider om aftenen og i weekenderne. Det er også en perfekt måde at lære om kulturen i Brisbane, da din familie kan fortælle dig om alle de gode steder indenfor og udenfor byen. Men hvis du har brug for mere selvstændighed, kan du bo i en studenterbolig. Du vil bo med andre internationale studerende og lave egne måltider og komme og gå som du vil. Begge er perfekte valg, når du studerer i Brisbane.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.