GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

Now or never – rejseguide til dit næste eventyr

Now or never – rejseguide til dit næste eventyr

Kender du det? Pludselig finder du dig selv stirrende ud i det blå – dagdrømmende.

Du ser dig selv på et surfbræt i turkisblåt vand…

På en bazar fyldt med krydrede og uvante dufte…

Med udtrådte vandresko i Rocky Mountains…

På en scooter midt i hektisk trafik, på vej mod dit næste eksotiske måltid…

…. Listen fortsætter, og vi kender alt til det. Vi ved også, hvor svært det er at bestemme sig. Derfor har vi samlet en mini rejseguide til fire af vores mest populære destinationer baseret på din type:

Til dig der elsker at surfe, svømme og ligge på stranden

Miami

En by, der er kendt for sine strande, men også byder på en rig latinamerikansk kultur, lækre spiseoplevelser under åben himmel og et spændende natteliv. Brug formiddagen på engelsklektioner og eftermiddagen på dit surfbræt!

Costa Rica

Her kan du leve ”Det rene liv” (Pura Vida) og møde et hjertevarmt folk med en afslappet livsstil. De kridhvide badestrande er definitionen på Paradis, og du kan opleve et fantastisk og sjældent dyreliv med blandt andet havskildpadder, frøer, aber og eksotiske fugle.

Til dig, der elsker storby, shopping og tempo

New York

”The Big Apple” behøver vel næppe en nærmere introduktion? Du kender de fleste steder fra film og TV, og alligevel er der så meget mere at opleve under overfladen i denne pulserende metropol. New York er en destination, som er fantastisk året rundt – sol eller sne, regn eller tørke, så har byen altid noget at byde på og masser af events du kan deltage i.

Seoul

Seoul er nok den vigtigste brik i Den Koreanske Bølge, som lige nu ruller ind over verden. Hvis du vil være med længst fremme hvad angår mode, musik, beauty og tech, så er det i Seoul det foregår! Målrettede sprogkurser i Korea vil hjælpe dig til en dybere forståelse af denne fantastiske kultur og livsstil.

Pakkerejser for dig, der vil rejse nemt

Drømmer du også om at opleve verden, mens du lærer sprog og fordyber dig i en ny kultur? Netop nu har vi samlet de mest populære rejser og lavet nogle lækre pakkeløsninger, som gør det nemt for dig at rejse med os. Rejs i august eller september 2018 i 6-12 uger. Læs mere her.

Alle pakker inkluderer:

Undervisning, Rejseforsikring, Kursusmateriale, Transfer til og fra lufthavnen, Fly igennem EF, Indkvartering hos en værtsfamilie eller på campus, Halvpension og Tilmeldingsgebyr.

Se alle rejsepakker og rabatter – men skynd digNow or never
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op