GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

Derfor skal du bruge din sommerferie i udlandet

Derfor skal du bruge din sommerferie i udlandet

Drømmer du om sommer? Det gør vi også. De lange, solfyldte dage og den lange pause fra skolen… Suk. Vi kan næsten ikke vente mere.

Vi pakker vores pas og bruger vores sommerferie i udlandet i år, og her er grundene til, at du bør gøre det samme.

Få nye internationale venner for livet

Hvad er bedre end at have mange venner i dit hjemland? Det er at have endnu flere i udlandet! Én sommer er alt det kræver for at få venskaber, der kan holde et helt liv. Du vil have den perfekte undskyldning for at tage tilbage og besøge dem i de kommende mange år, og når du gør det, har du ikke brug for AirBnB – det er altid hyggeligst at bo hos venner. De kender det bedste sted at få brunch og er de bedste lokale tourguides. Når de en dag kommer og besøger dig, vil det være din tur til at vise din hjemby, imens I ’catch’er up’.

Du kan hurtigt forbedre dine sprogkundskaber

Den hurtigste måde at lære et nyt sprog er ved at “leve det”. Så simpelt er det. Når du dag for dag hænger ud på strandene i Miami eller chiller med dine venner i Paris, vil du samtidigt arbejde på dine sprogkundskaber og bruge dem i praksis. Du vil være en af de dygtigste i klassen, når du starter i skole igen, og det vil slet ikke føles som om, du har studeret for at blive så god.

Gør dine forældre glade

‘Mor, Far, jeg vil virkelig gerne bruge min sommer i udlandet!’ Når de hører dette, vil de være virkelig glade for, at deres selvsikre afkom har lyst til at gøre noget interessant og spændende i sin sommerferie. Ved at kombinere din rejse med at lære sprog (se punktet ovenfor) er der garanti for, at dine forældre bliver stolte (og du har samtidig en fantastisk sommer). Hånden på hjertet (jeg taler af erfaring).

Vær garanteret at blive solbrun

Hop i Den Blå Lagune på Malta, lev strandlivet i Nice eller nyd Floridas turkisfarvede vand – du kommer stensikkert tilbage til skole med en gylden glød. Du vil bruge al din tid under åben himmel – og det strålende solskin – så din solbrune farve vil blive beundret af dine klassekammerater. Findes der en bedre måde at starte skoleåret på? (Vigtig bemærkning: at blive solbrun er skønt, men at bruge solcreme er skønnere. Din hud vil takke dig i fremtiden).

Tænk på dit Instagram feed…

Hele oplevelsen ved at tilbringe en sommer i udlandet og have det sjovt med nye venner i en spændende, ny by er fantastisk. Men hvis ingen har set det, skete det så virkelig? En rejse i udlandet er den perfekte chance til at gøre god brug af din telefon – klik løs på dit kamera, når du rejser, tag dine venner og lad også os hos EF følge med (med #EFmoment eller #EFsprogrejser). Dit Instagram feed vil se bedre ud end nogensinde før med billeder af de bedste udsigter, dine favorit caféer og alle de stunder, hvor du skabte minder for livet.

Spring på hovedet ud i nye oplevelser

De lange sommerferier er ikke lavet til at gå amok på Netflix, og solen bør ikke bare nydes fra din egen baghave. Med den luksus det er at have masser af uger i overskud hver sommer (tro mig, du kommer til at savne det, når du begynder at arbejde!), vil det være tosset ikke at få mest muligt ud af dem og bruge noget god tid i udlandet.

Grib muligheden for at rejse og opleve nye kulturer og omgivelser. Nip til en smoothie i solrige Californien (Long Beach er min favorit), eller prøv den traditionelle afternoon tea i Cambridge; der er så mange andre kulturer derude, der bare venter på, at du oplever dem. Advarsel: Det er berigende, men det efterlader dig muligvis med en stor rejselyst resten af dit liv.

Tag til udlandet i din sommerferieLær mere
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op