Programmer i Miami

Programmer i Miami
4.9
569
(569 bedømmelser)
4.9

Rejs til USA for at studere engelsk i Miami. Her skinner Floridas berømte solskin på nogle af landets bedste strande. Du forbedrer dine færdigheder i engelsk, når du modtager undervisning fra vores professionelle og erfarne instruktører. Slap af og bliv tryg ved at tale engelsk i Miami.

Programmer i Miami

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: Miami
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA
By: Miami
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: Miami
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: Miami
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: USA
Cultural Care Au Pair

Cultural Care Au Pair

19-26 år
1-2 år
Pas børn hjemme hos en kvalificeret amerikansk familie til gengæld for generøse lommepenge, gratis kost og logi og betalt ferie.
Destination: USA

Miami

Skru op for varmen og tempoet ved at studere engelsk i Miami. Denne varme, solrige by giver fantastiske omgivelser at lære engelsk i. Du vil lære engelsk i Miami utrolig hurtigt, takket være vores undervisningsmetoder som har udviklet sig siden 1965. Du vil tilbringe det meste af undervisningen med at kommunikere på engelsk med god støtte fra en underviser. Uden for klasseværelset opfordrer Miamis rige solskin dig til at øve dine sprogevner på stranden. Kursusrådgivere er også til rådighed til at anbefale andre aktiviteter i og omkring byen. Men det du nok mest vil elske ved at studere engelsk i Miami er, at du vil forbedre dine sprogevner drastisk.

Underholdning i Miami

Der er uendelige muligheder for at nyde solskinnet uden for klasseværelset, når du studerer engelsk i Miami. Stranden er et oplagt valg med masser af sjov. Men der sker også meget andet i byen, og du kan få gode råd fra skolens ansatte, som tilrettelægger udflugter samt har masser ideer til, hvad du kan lave i fritiden. Kulinariske besøg kan vise dig den multikulturelle indflydelse i Miamis mad. Snorkeling ture introducerer dig for farverige koralrev lige ved kystlinjen. Eller du kan få adrenalinen til at pumpe, når du spiller paintball med dine klassekammerater. Dette er bare nogle af de få ting, som du kan have det sjovt med, når du studerer engelsk i Miami med os.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.