Programmer i Cambridge

Programmer i Cambridge
4.6
488
(488 bedømmelser)
4.6

Cambridge er kendt for sin akademiske ånd, hvilket gør det til et perfekt sted for engagerede sprog-studier i engelsk. Vores indlærings-programmer i engelsk i Cambridge, får mest muligt ud af byens unikke atmosfære, hvor traditionen lever videre i en moderne by. Cambridge er et storartet sted at øve dig i at tale engelsk hver dag, hele dagen.

Programmer i Cambridge

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: England
By: Cambridge
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: England
By: Cambridge
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: England
By: Cambridge
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: England
By: Cambridge
EF University Preparation Abroad

EF University Preparation Abroad

16-30 år
6/9 måneder
Få garanteret adgang til mere end 200+ forskellige partner universiteter over hele verden, og opbyg dine færdigheder til at starte en international karriere.
Destination: England
By: Cambridge

Cambridge

Når du befinder dig i idylliske Cambridge, er det svært at forestille sig, at du kun er én times togrejse fra Londons stress og jag. Cambridge er en gammel, charmerende by, som er verdensberømt på grund af byens historiske universitet. Trods sin høje alder er det en by med moderne bekvemmeligheder og et sprudlende kulturliv. The Arts Theatre huser både lokale og omrejsende produktioner, og i Corn Exchange kan du opleve større arrangementer. Cambridge har en stolt fortid, når det kommer til moderne musik. Det var her rockbandet Pink Floyd startede deres karriere. For kunstelskere er det værd at tage en tur forbi Wysing Arts Centre, hvor man kan opleve moderne kunst af høj kvalitet. I Cambridge har du adgang til kultur og undervisning i verdensklasse.

Højteknologiske virksomheder og rumfart

Mange af de studerende på vores sprogskole i Cambridge tager hertil på grund af byens berømte universitet. Men i Cambridge findes der faktisk også et stortrivende erhvervsliv. Blandt andet ligger Silicon Fen lige nord for byen. Det er et område kendt for højteknologiske virksomheder og forskning. Microsoft flyttede sit britiske hovedkvarter hertil på grund af den velkvalificerede arbejdskraft og høje livskvalitet. Andre større industrier er turisme og rumfart. Er du interesseret i en praktikplads i Cambridge sideløbende med dine engelskstudier? Der er masser af spændende muligheder, og vi skal nok hjælpe dig med at finde den rette virksomhed.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.