GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

9 ting, du kan lave i din påskeferie

9 ting, du kan lave i din påskeferie

Påsken er lige om hjørnet, og dermed, for de fleste, også et par fridage. Men hvad skal du bruge disse fridage på? Her giver vi dig 9 bud på, hvad du kan bruge din påskeferie på:

1. Roadtrip i Danmark

Har du set og oplevet hele Danmark? Garanteret ikke. Saml nogle venner, og tag på en roadtrip rundt i Danmark. Hele vejen fra Skagen til Falster og alt derimellem. Sæt en fed playliste eller en podcast på, og kør derudaf. På vejen kan I vælge enten at sove på hoteller, eller tage jeres eget telt med og overnat på campingpladser rundt omkring i landet. Jeg garanterer, I vil få et andet perspektiv på jeres hjemland.

2. Tag i biografen

Hvis du ikke er så meget til at køre landet rundt, kan du i stedet tage din ven, veninde, kæreste, mor, eller hvem du nu vil, med i biografen. Du kan se After, Dronningen, Dumbo og mange flere i biografen lige nu, så det er bare med at komme afsted. Det er også en glimrende mulighed for at sidde i halvanden til to timer i en helt anden verden. Perfekt, hvis man har brug for at komme helt ned i gear i denne påskeferie.

3. Weekendtur

Vil du gerne helt ud af landet, kunne en weekendtur til en storby i Europa måske være lige noget for dig. Tag til Prag, Berlin, Amsterdam, Rom eller en helt anden by, og oplev foråret i fuldt flor. Denne type getaway er perfekt til at slippe lidt væk fra hverdagen bare i nogle dage, og få ladet batterierne fuldt op, så du er klar til, at hverdagen starter igen på tirsdag.

4. Fest og farver

Brug påsken som undskyldning til at holde en fest. Invitér alle i dit netværk til en fest fyldt med hygge og farver. Kombinér det eventuelt med en påskefrokost og lidt sjove lege i påskens tegn. Ingen undskyldning er for dårlig, så længe man kan holde en fest i godt selskab.

5. Forlystelsesparker

Hvis du ikke er så meget til påskens mad og traditioner, kan du bruge muligheden for at tage i én af landets forlystelsesparker såsom Tivoli. Tag gerne en ven, veninde eller familien med og løb rundt til alle forlystelserne. Det bliver en hyggelig dag for alle og det tager kun én dag, så der er plads til andre arrangementer de andre påskedage.

6. Rid en tur

Kom ud i naturen, hop op på hesten og rid en tur. Du kan leje heste i mange af landets naturområder – fx Dyrehaven. Det er en god måde at komme ud og nyde det gode vejr, få noget frisk luft og noget motion på. Det er også en aktivitet for alle aldre, så hele familien kan tage af sted.

7. Hop på trampolin

Du har måske allerede hørt om – trampolinparkerne. De dukker op i hele landet: en kæmpe hal fyldt med trampoliner, hvor du kan spille forskellige spil eller bare hoppe rundt og vise dine fede tricks. En sjov beskæftigelse, som helt sikkert vil sørge for, at du får brændt kalorierne fra alle påskefrokosterne af.

8. Tag i zoo

Vejret denne påske indbyder i den grad til udendørsaktiviteter. Så hvorfor ikke tage en tur i Zoologisk Have? Du kan fx tage i Københavns Zoo og se de nye pandaer. Dette er igen en beskæftigelse, hvor hele familien kan være med, da det er de færreste, der ikke kan lide at nyde det gode vejr samtidigt med at se nogle søde dyr.

9. Den traditionelle

Er du mere til helt original påskestemning? Så invitér dine venner over til en ordentlig omgang påskehygge. På programmet er: puste æg, trille æg, klippe og skrive gækkebreve, gå på påskejagt og sidst men ikke mindst spis masser af chokolade.

Det er bare med at komme i gang!

Oplev påsken i udlandet med EFLæs mere
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op