GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

9 grunde til at ønske dig en sprogrejse i konfirmationsgave

9 grunde til at ønske dig en sprogrejse i konfirmationsgave

Er du en af de heldige, der skal konfirmeres til foråret? Har du styr på festlokalerne og gæstelisten, men ligesom Andreas lidt på bar bund i forhold til gaveønsker, så læs med her: Der er nemlig masser af gode grunde til, at en sprogrejse bør være på din ønskeliste.

1. Du bliver mere selvstændig

Når dine forældre siger, at du skal til at stå på egne ben, så handler det ofte om at tage opvasken eller vaske dit eget tøj. På en sprogrejse kommer det helt naturligt og på en lidt sjovere måde: du står for din egen læring, at danne nye relationer og skabe minder, der er helt dine egne.

2. Du får venner fra hele verden

På sprogrejsen vil du komme i klasse med unge fra hele verden, og i vil bruge masser af tid sammen både i og udenfor undervisningen. Det skaber grobund for venskaber på tværs af landegrænser, og før du ved af det, har du planlagt at tilbringe næste sommer i Italien med din nye veninde.

3. Du bliver bedre til sprog

At være god til et eller flere fremmedsprog er både en kæmpe fordel for dig socialt, fagligt og senere hen i livet. Uanset om du vælger en destination, hvor du skal tale engelsk, tysk, fransk eller japansk, så får du sprogfærdigheder for livet.

4. Du får minder for livet

At rejse uden mor og far, opleve et internationelt studiemiljø, navigere i en fremmed kultur og få venner fra hele verden – en sprogrejse giver minder (og venner) for livet.

5. Du oplever en anden kultur

At tage en rejse til udlandet er én ting. At opleve udenlandsk kultur indefra er noget hele andet. På en sprogrejse kan du fordybe dig i det lokale, daglige liv på destinationen og i værtsfamilien. Det giver en unik indsigt i den lokale kultur, og erfaringer du kan bruge mange år ude i fremtiden.

6. Du kommer ud af din comfort zone

Kloge hoveder siger, at livet starter, hvor din comfort zone slutter. Det kan måske virke overvældende at rejse afsted (måske for første gang) alene uden din familie eller dine venner. Men det er virkelig når vi udfordres, at vi mærker vi lever, skaber minder og former personlighed.

7. Du er i gode hænder

Med EF er du i trygge hænder. Du rejser med en gruppe af danske unge på din egen alder og en dansk kursusleder er altid tilgængelig. Programmerne er pakket med masser af spændende aktiviteter, og du vil møde så mange fantastiske mennesker, at du slet ikke får tid til hjemve.

8. Du får nye perspektiver

I stedet for at bruge din sommerferie derhjemme på at høre musik, se Netflix og cykle til stranden i regnvejr, så har du nu muligheden for at udvide din horisont. At se nye steder, møde nye mennesker og opleve nye kulturer kan gøre underværker for det perspektiv, du har på livet og fremtiden. Det vil dine forældre helt sikkert støtte dig i!

9. Sjove aktiviteter fra morgen til aften

EF Sprogrejser ansætter kun de sjoveste kursusledere og dygtigste lærere, og med mere end 55 års erfaring med at skræddersy rejser fyldt med faglige og sociale aktiviteter er du sikret tur fyldt af eventyr og oplevelser fra morgen til aften.

Bestil en gratis brochureLær mere
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op