GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

4 nemme måder at lære spansk på derhjemme fra

4 nemme måder at lære spansk på derhjemme fra

Om du er nybegynder eller allerede er nogenlunde til spansk, er der sikkert en masse du kan gøre til at forbedre dit spanske helt uden at forlade dit hjem. Selvfølgelig er det ikke lige så sjovt at lære spansk med vendekort, som det er at rejse til Costa Rica eller Malaga, men nogle gange er det ikke muligt at rejse. At lære spansk derhjemme fra behøves ikke at være kedeligt så hent noget at drikke, sæt dig godt til rette og lad os snakke om hvilke tiltag du kan gøre.

1. Se spansk TV

Hvis du keder dig derhjemme, ser du nok i forvejen en masse TV. Hvorfor ikke bruge den tid på noget lærerigt i stedet? TV og film er en rigtig god måde at lære noget spansk slang på og blive klogere på den spanske kultur. Begyndere kan sætte undertekster på og ambitiøse studerende kan tage notere de nye ord og udtryk de lærer, som man kan gennemgå bagefter. Her er nogle af de bedste Netflixshows på spansk, så du kan komme i gang.

2. Lyt til spanske podcasts

Der er virkelig mange at vælge i mellem. Hvis du er en begynder så bare vælg et eller andet og lyt rigtig meget til det. Du skal bare prøve på at lære rytmen og tonen i sproget. Let øvede til øvede elever kan forstå en god portion af sproget. Derfor skal du finde en podcast, som udvider dit ordforråd og forståelse uden, at du føler dig helt fortabt. Vi anbefaler at lytte til den spanske nationale radio og Radio Ambulante. Prof tip: Download manuskriptet og læs det igennem for at udvide dit ordforråd.

3. Find en du kan snakke spansk med

Spansk er et af de mest udbredte sprog i verden, så du kender helt sikkert allerede en eller fem som snakker spansk. Spørg dem om de vil snakke med dig, eller om en af deres venner eller familiemedlemmer har lyst. Hvis du ikke kan finde en i dit netværk til at snakke spansk med, er der en masse apps og hjemmesider, som kan hjælpe. Søg på ”language exchange app” og så finder du helt sikkert noget som du vil elske.

4. Skift din telefon/computer til spansk

De fleste telefoner og computere har en sprogindstilling. Skift dit sprog til spansk og du vil blive tvunget til at lære en masse spansk meget hurtigt eller ende med ikke at bruge din telefon/computer. Hvis det er ikke nok af en udfordring for dig, så er der en masse hjemmesider, som har en sprogindstilling ud fra, hvilket sprog du gerne vil bruge. Slet dine cookies og du vil automatisk se alle dine favorithjemmesider på spansk. Du kommer til at elske det.

Nok snak. Det er tid til at dykke ned i det. Vælg din favorit måde at lære spansk på derhjemme fra, find noget at drikke og gå i gang med det samme.

Vil du gerne ud og lære spansk?Læs her
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op