Sidste chance for at starte i 2024! Tilmeldingsfrist er d. 25. april☀️
EF University Foundation Program
EF University Foundation Program

EF University Foundation Program

Forbereder dig til universitetet
30/32 Lektioner pr. uge
(1 lektion varer 40 minutter)
  • Niveau
    Meget øvet / Rutineret
  • Varighed:
    6 måneder / 9 måneder / 11 måneder
  • Startdato
    September / Januar / April / Juni

Få de nødvendige færdigheder til succes
EF University Foundation Year klæder dig grundigt på til de udfordringer, der ligger i en længerevarende uddannelse i udlandet. Dette 6 eller 9 måneders intensive program bygger bro mellem din tidligere uddannelse og det, der forventes af dig som studerende på et engelsktalende universitet. De meget kvalificerede studerende kan vælge et ekstra intensivt forløb på 6 måneder på flere af vores destinationer.

Specialiseret kursusarbejde
Her læres de grundlæggende studiefærdigheder som blandt andet rapportskrivning, kritisk tilgang og gruppearbejde. Samtidigt kan du forberede dig på at tage de nødvendige færdighedseksaminer, som kræves ved optagelse på universitetet, heriblandt IELTS og TOEFL. Du får også et overblik over de lokale normer og uddannelsessystemer. Du kan specialisere dig med faglige kurser der spænder bredt som for eksempel international kommunikation, kunst og videnskab.

Garanteret optagelse
Studerende, der vellykket afslutter vores studie, er garanteret optagelse på en af vores 230 samarbejdsinstitutioner i Storbritannien, USA, Australien, Ireland, Canada og Tyskland. Som støtte får du gode råd og vejledning fra en engageret universitetsvejleder, som hjælper dig med din universitetsansøgning, heriblandt at finde det rigtige studieforløb, besøge universiteter og hjælp til ansøgningsmateriale og ansøgningsfrister.

Vores prestigefyldte samarbejdsuniversiteter
Det tætte forhold, vi har til universiteter og højere læreanstalter rundt omkring i verden, giver dig mulighed for at vælge bredt mellem de mange muligheder. Vores resultater taler for sig selv – 100% af de studerende, der har klaret studierne godt hos os, er blevet optaget på et af vores samarbejdsuniversiteter eller har optjent en plads på andre ansete universiteter, heriblandt University of Oxford, University of Cambridge, London School of Economics and Political Science, Harvard University, Massachusetts Institute of Technology og University of Sydney.

EF Learning Guarantee
EF's Læringsgaranti
Du vil avancere mindst ét sprogniveau hver 6. uge* hvis du deltager i alle lektioner og udfører alle opgaver. Vores metode garanterer, at du gør maksimale fremskridt – ellers studerer du gratis, indtil du når næste niveau. *Dette kan variere for andre sprog end engelsk.