Neste deadline for påmelding – 27 Januar 2022
Cambridge English Eksaminer
Cambridge English Eksaminer

Cambridge English Eksaminer

Et eksamensbevis fra Cambridge anerkendes af mere end 11.000 arbejdsgivere, universiteter og regeringer rundt omkring i verden.
32 Lektioner pr. uge
(1 Lektioner varer 40 minutter)
16 Sproglektioner i alment sprog
04 Projekt sessioner
10 Valgfags lektioner
02 Forelæsninger
  • Niveau:
    Begynder / Øvet / Rutineret
  • Varighed:
    I slutningen af dit forløb
  • Startdatoer:
    Januar / April / Juni / September

Få et globalt anerkendt certifikat
Få bedre jobmuligheder i fremtiden, eller få mulighed for optagelse på et universitet med kvalifikationer, der ikke forældes. Dette kursus er ideelt for studerende med en lang række målsætninger, blandt andet; universitetsoptagelse eller fremtidig jobsøgning.

Eksamens beskrivelse
En Cambridge English eksamen kan bruges som færdigheds bevis til optagelse på et universitet, immigration eller arbejde i de fleste engelsktalende lande. Eksamen tilbydes som enten computerbaseret eller papirbaseret eksamen, og der testes i læse-, skrive- og lytteforståelse, samt brug af engelsk. Cambridge English Language Assessment er den del af University of Cambridge, der udsteder diplomer til engelskstuderende.

Udbydes i:

Boston, New York, Chicago, Miami Beach, San Diego, Santa Barbara, San Francisco, Honolulu, Vancouver, London, Manchester, Bournemouth, Bristol, Dublin, Cambridge, Oxford, Eastbourne, Brighton, St. Julian’s, Cape Town, Auckland, Brisbane og Sydney.

EF Learning Guarantee
EF's Læringsgaranti
Vi tror så meget på, at vores egne metoder vil hjælpe dig med at få det optimale ud af dine fremskridt, at vi garanterer det. Kom til alle dine timer, lav dine opgaver, og du vil nå et nyt kursusniveau hver 6. uge. Hvis ikke, kan du studere gratis, indtil du har nået det.