Programmer i Honolulu

Programmer i Honolulu
4.2
633
(633 bedømmelser)
4.2

At tage til Honolulu for at lære engelsk på Hawaii er en fantastisk måde at forbedre dine evner for sproget. Mens du studerer engelsk på Hawaii, vil du nyde godt af vores kursers fleksibilitet, uanset hvilket niveau du studerer på. Ta' ud og prøv at surfe eller snorkle i din fritid, eller slap af på sandstrandene i Honolulu, som er nogle af verdens bedste.

Programmer i Honolulu

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: Honolulu
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA
By: Honolulu
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: Honolulu
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: Honolulu
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: USA
Cultural Care Au Pair

Cultural Care Au Pair

19-26 år
1-2 år
Pas børn hjemme hos en kvalificeret amerikansk familie til gengæld for generøse lommepenge, gratis kost og logi og betalt ferie.
Destination: USA

Honolulu

Stimuler dig selv og styrk dit sprog ved at studere engelsk i Honolulu. Denne tropiske stat giver dig de ideelle omgivelser at lære i. Du vil forbedre dit engelske i Honolulu gennem interaktiv læring. I stedet for at lytte til lange foredrag, vil du og dine klassekammerater konstant høre, snakke og se sproget, mens i langsomt opsuger det hele. Efter skoletid kan du tilbringe dine eftermiddage på en perfekt strand, surfe eller vandre på vulkaner. Du vil lære om Hawaiis unikke landskab og dets polynesiske kultur, mens dit sprog konstant forbedres. Du vil snakke masser af engelsk i Honolulu, og du vil bestemt ikke glemme det hawaiianske ord for velkommen: Aloha!

Hvordan vil et kursus forbedre dit engelsk

Vores engelskkursus i Honolulu hjælper med at forbedre dine sprogevner, både før du ankommer og efter du er vendt hjem igen. Så snart du tilmelder dig kurset, vil du få adgang til et online sprog platform med instruktioner, så du kan begynde at studere med det samme. Når du ankommer, vil din underviser fokusere på kommunikation hver dag. Du vil begynde at tale sproget med det samme istedet for at lytte til lange forelæsninger. Du vil også bruge computere i sprogundervisningen, som kan hjælpe dig med de sprogområder, som du selv synes, at du har brug for ekstra hjælp til. Når du vender hjem, vil du stadig have adgang til denne online portal, så du kan fortsætte med at forbedre sproget. Du vil styrke dit engelske sprog i Honolulu, og det stopper ikke, når du kommer hjem.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.