Udvekslingsstudent i New York

Som udvekslingsstudent i New York kan du leve livet som new yorker. Lev sammen med en amerikansk værtsfamilie, for at prøve hvordan deres liv er. Brug engelsk hver dag og i alle situationer. Efter at have været udvekslingsstudent i New York, vil du vende tilbage med et nyt perspektiv på livet, for ikke at nævne fantastiske engelskkundskaber.

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: New York

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: New York

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: New York

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: USA

EF ACADEMY

14 - 19 år
1-5 år
Private high school
Studer og bo sammen med andre studerende fra 75 forskellige lande. Opnå et diplom og adgang til et top universitet.
Destination: USA
By: New York

Cultural Care Au Pair

19 - 26 år
1-2 år
Pas børn hjemme hos en kvalificeret amerikansk familie til gengæld for generøse lommepenge, gratis kost og logi og betalt ferie.
Destination: USA

Udvekslingsstudent i New York

Der findes ingen anden by i verden som New York, og du vil se hvorfor når du tilbringer dit sprogophold her. Byens indbyggere kommer fra alle hjørner af verden, hvilket gør New York til et af de mest mangfoldige steder på Jorden. I "byen som aldrig sover" sker der altid noget, og som udvekslingsstudent i New York har du mulighed for udflugter, aktiviteter og fritid til at hjælpe dig med at udforske mulighederne. Når det kommer til at lære engelsk, vil vores veludviklede undervisningsmetoder give dig sikkerheden til at tale med new yorkere udenfor klasselokalet. Du vil vende hjem fra dit ophold som udvekslingsstudent i New York, med et forbedret engelsk og minder for livet.

Attraktioner for studerende i New York

New York har masser at tilbyde for udvekslingsstuderende. Du kan lære hvordan byen definerede den moderne storby, ved at besøge skyskrabere som the Empire State Building og the Chrysler Tower. Frihedsgudinden lærer dig om Amerikas immigrant-tradition. Hvis du kan li' kunst og kultur, kan du se et show på Broadway og besøge the Metropolitan Museum of Art. Alt sammen som udvekslingsstudent i New York. Central Parks grønne oase giver dig et sted hvor du kan slappe af med andre studerende, og øve alt det engelsk du lærer i klassen. Når du vælger at blive udvekslingsstudent i New York, kan du selv se hvorfor byen er et fantastisk sted til at leve og lære.