Udvekslingsstudent i Miami

Udvekslingsstudent i Miami
4.7
636
(636 bedømmelser)
4.7

Du får et fantastisk eventyr som udvekslingsstudent i Miami. Miami er kendt for latinsk kultur, strande og natteliv. Miami er et populært sted, og mange berømte amerikanere bosætter sig her. Som udvekslinsstudent i Miami får du god engelskundervisning og masser af muligheder for at møde nye venner.

Udvekslingsstudent i Miami

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: Miami
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: Miami
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: Miami
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: USA
Cultural Care Au Pair

Cultural Care Au Pair

19-26 år
1-2 år
Pas børn hjemme hos en kvalificeret amerikansk familie til gengæld for generøse lommepenge, gratis kost og logi og betalt ferie.
Destination: USA

Udvekslingsstudent i Miami

Som udvekslingsstudent i Miami vil du opleve et af USAs mest eksotiske områder. Indflydelsen fra Central og Sydamerika er tydelig overalt - specielt dog, når du går på restaurant og natklub. Begge steder er de vilde med salsa. De mange latinamerikanere i Florida har også betydet, at atmosfæren er behageligt tilbagelænet og afslappet. På sprogskolen vil du møde studerende fra alle verdenshjørner. Alle er de topmotiverede til at lære engelsk, og sammen vil I inspirere hinanden til at blive endnu bedre. Bliv udvekslingsstudent i Miami, hvor der er tid til både udflugter og kulturelle aktiviteter ved siden af undervisningen. Bliv udvekslingsstudent i Miami, hvor der også er tid til, at du kan gå på opdagelse på egen hånd og opleve det fantastiske USA.

Livet som studerende i Miami

Som udvekslingsstudent i Miami vil din fritid ofte være centreret om sol, strand, sand og vand. Her er det nemlig varmt året rundt, og der er altid en dejlig, hvid sandstrand i nærheden. Byen har også nogle af USAs bedste natklubber, hvor du kan danse til den lyse morgen. Bliv udveklingsstudent i Miami, hvor du kan bruge weekenderne på at se alligatorer i Everglades sumpe, drikke en sjus på Ernest Hemmingways stamværsthus i Key West, eller på en tur til Disney World. Når du vender hjem fra din tid som udvekslingsstudent i Miami, vil din solbrune kulør hurtigt forsvinde igen. Men de gode minder varer evigt.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.