Vil du kontakte os? Sende en mail til [email protected]

Udvekslingsstudent i Los Angeles

Som udvekslingsstudent i Los Angeles tilbydes du en interessant måde at lære om filmindustrien på. Los Angeles er en sjov by at gå på opdagelse i, og der er mange berømte seværdigheder.

Udvekslingsstudent i Los Angeles

EF ACADEMY

14 - 19 år
1-5 år
Private high school
Studer og bo sammen med andre studerende fra 75 forskellige lande. Opnå et diplom og adgang til et top universitet.
Destination: USA
By: Los Angeles

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: Los Angeles

EF Sprogrejser

10 - 18 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: Los Angeles

EF Sprog i Udlandet

18 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: Los Angeles

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: USA

Cultural Care Au Pair

18 - 26 år
1-2 år
Pas børn hjemme hos en kvalificeret amerikansk familie til gengæld for generøse lommepenge, gratis kost og logi og betalt ferie.
Destination: USA

Udvekslingsstudent i Los Angeles

Vil du opleve den internationale filmindustri og samtidig lære engelsk? Så er et ophold som udvekslingsstudent i Los Angeles lige noget for dig. Du kan tage på rundtur i Hollywood, hvor alverdens filmstjerne bor og arbejder. Du kan se film, der ikke er sendt på markedet endnu. Som udvekslingsstudent i Los Angeles kan du studere filmindustrien på nærmeste hånd og gå i sprogskole på samme tid. Vil du opleve magien indefra, kan vi hjælpe dig med at finde frivilligt arbejde i Hollywood. Kontakt os og find ud af, hvordan du får mest muligt ud af din tid som udvekslingsstudent i Los Angeles.

En verden af muligheder

Som udvekslingsstudent i Los Angeles venter der dig eventyrlige oplevelser udenfor klasseværelset. Hver dag kan du vælge mellem en håndfuld dejlige badestrande, hvor bølgerne inviterer dig til at lære at surfe. Du kan også opleve livemusik på Sunset Boulevard og gå på natklub i West Hollywood. Bliv udvekslingsstudent i Los Angeles, hvor der ikke er langt til Californiens andre spændende storbyer - som for eksempel San Francisco og San Diego. Du kan også tage en weekendtur til Las Vegas eller opleve betagende natur i Yosemite nationalpark. Som udvekslingssstudent i Los Angeles finder du hurtigt ud af, hvorfor så mange er draget af det sydlige Californien.