VORES SKOLER ER ÅBNE! Ring til os for den seneste opdatering

Studer i Malaga

Studer i Madrid, hvis du drømmer du om at opleve den spanske kultur helt tæt på. I Spaniens hovedstad vil du samtidig tage dine spansk kundskaber til et nyt niveau! Dine studier i Madrid vil tage dig på den rette vej. Byen har alt hvad du drømmer om, og du kan opleve det hele sammen dine nye bekendtskaber fra hele verden. Studer i Madrid og opleve hvor hurtigt du vil rykke dig både personligt og fagligt når du er omgivet af sproget hver eneste dag – hele dagen.

Studer i Malaga

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Spanien
By: Malaga

EF Sprogrejser

10 - 18 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Spanien
By: Malaga

EF Sprog i Udlandet

18 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Spanien
By: Malaga

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Spanien
By: Malaga

Studer i Madrid

Det spanske sprog er et af de vigtigste og mest udbredte i verden. Derfor kan et højt niveau åbne mange døre, hvad enten du drømmer om et internationalt job, optagelse på drømme universitetet eller noget helt tredje. Studer i Madrid på vores topmoderne sprogskole i centrum af denne pulserende hovedstad. Du vil møde nye venner fra hele verden og uden for klasseværelset vil de lokale EF repræsentanter arrangere aktiviteter, der sørger for at i ikke går glip af, alt det Madrid har at tilbyde. Studer i Madrid og få en oplevelse du sent vil glemme og kom hjem med nye personlige og faglige værktøjer til din fremtidige karriere.

Kombiner dine studier med et rigt kulturliv

Studer i Madrid og kom helt tæt på den fantastiske historie og kultur som Madrid rummer. Byen er en unik blanding af fortiden og nutiden og tilbyder alt fra kunst, musik, arkitektur og gastronomi. Byen vil uden tvivl tage vejret fra dig. Grib chancen og studer i Madrid. Kun herved kan du være omringet af sproget og kulturen hver eneste dag – hele dagen. Et længere ophold eller et semester i Madrid giver dig i sandhed mulighed for at fordybe dig i den spanske kultur, og blive en del af lokalmiljøet. Lige meget hvor længe du vælger at blive, vil et ophold her helt sikkert blive en tid du aldrig glemmer.