Studer i Malaga

Studer i Malaga
4.5
693
(693 bedømmelser)
4.5

Studer i Malaga, hvis du drømmer du om at opleve den spanske kultur helt tæt på. I Spaniens pulsierende stad vil du samtidig tage dine spansk kundskaber til et nyt niveau! Dine studier i Malaga vil tage dig på den rette vej. Byen har alt hvad du drømmer om, og du kan opleve det hele sammen dine nye bekendtskaber fra hele verden. Studer i Malaga og opleve hvor hurtigt du vil rykke dig både personligt og fagligt.

Studer i Malaga

Studer i Malaga

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Spanien
By: Malaga
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Spanien
By: Malaga
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Spanien
By: Malaga
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Spanien
By: Malaga
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50 + år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: Spanien
By: Malaga

Studer i Malaga

Det spanske sprog er et af de vigtigste og mest udbredte i verden. Derfor kan et højt niveau åbne mange døre, hvad enten du drømmer om et internationalt job, optagelse på drømme universitetet eller noget helt tredje. Studer i Malaga på vores topmoderne sprogskole i centrum af denne pulserende stad. Du vil møde nye venner fra hele verden og uden for klasseværelset vil de lokale EF repræsentanter arrangere aktiviteter, der sørger for at i ikke går glip af, alt det Madrid har at tilbyde. Studer i Malaga og få en oplevelse du sent vil glemme og kom hjem med nye personlige og faglige værktøjer til din fremtidige karriere.

Kombiner dine studier med et rigt kulturliv

Studer i Malaga og kom helt tæt på den fantastiske strande og kultur. Byen er en unik blanding af fortiden og nutiden og tilbyder alt fra sol, musik og gastronomi. Byen vil uden tvivl tage vejret fra dig. Grib chancen og studer i Malaga. Kun herved kan du være omringet af sproget og kulturen hver eneste dag – hele dagen. Et længere ophold eller et semester i Malaga giver dig i sandhed mulighed for at fordybe dig i den spanske kultur, og blive en del af lokalmiljøet. Lige meget hvor længe du vælger at blive, vil et ophold her helt sikkert blive en tid du aldrig glemmer.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.