Studer i Barcelona

Studer i Barcelona
4.8
444
(444 bedømmelser)
4.8

Studer i Barcelona og lær meget mere end spansk. Bliv dus med en af de mest kendte og spændende byer i Spanien. Denne by er kreativ og energisk, fascinerende og livlig. Lær spansk og nyd samtidig det rige og underholdende liv i Barcelona. Alle vore programmer i Barcelona er en kombination af formel spanskundervisning, masser af aktiviteter og udflugter samt fritid til at opleve byen på egen hånd.

Studer i Barcelona

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Spanien
By: Barcelona
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Spanien
By: Barcelona
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Spanien
By: Barcelona
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Spanien
By: Barcelona

Studer i Barcelona

Spansk er et af verdens vigtigste sprog. Holder du af at rejse eller har du ambitioner om en international karriere? Så tag et sprogkursus eller semester i Spanien og studer kernen i det spanske sprog. Gode spanskfærdigheder kan nemlig åbne mange døre. Studer i Barcelona, hvor vores sprogskole tilbyder meget mere end blot sprogundervisning. Vi kan hjælpe dig med at finde en praktikplads eller et frivilligt arbejde. Vores kalender er proppet med spændende aktiviteter og udflugter, du kan deltage i. Og så hjælper vi dig naturligvis med at finde et godt og trygt sted at bo hos en spansk familie eller i en af vores studenterboliger. Studer i Barcelona, hvor du aldrig er alene.

Fordyb dig i kulturen

Studer i Barcelona og fordyb dig i den katalonske kultur mens du lære spansk. Med sin dramatiske og spændende historie, sin udsøgte kunst, musik og arkitektur vil Barcelona fascinere dig lige første øjeblik. Maden er skøn og der er verdensklasse shopping. Og det er langt fra alt. Studer i Barcelona og oplev verdens bedste bade-by, hvor du kan tage metroen til en række skønne badestrande. Det amerikanske magasin National Geographic udråbte fornyelig Barcelona til verdens strand-by nummer et.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.