Studer i Rom

Studer i Rom
4.7
512
(512 bedømmelser)
4.7

Vil du opleve en af verdens skønneste byer? Studer i Rom. Her handler det ikke kun om at lære italiensk. Livet er skønt i denne smukke by med antik historie på hvert gadehjørne. I Rom kan vi hjælpe dig finde det, du søger – uanset om det er at mestre det italienske sprog eller opleve Rom … eller begge dele.

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Italien
By: Rom
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Italien
By: Rom
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Italien
By: Rom
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Italien
By: Rom

Studer i Rom

Gratis brochure

Studer i Rom

Studer i Rom og du vil opleve en af verdens mest unikke byer. Gammel historie, fin kunst og kulturelt liv vil tilsammen give dig en berigende oplevelse udenfor klasseværelset. Indenfor klasseværelset vil vores studier i Rom fokusere på at få dig til at tale italiensk i alle situationer. Der er mange niveauer og tidsforløb, som du kan tage kurset på. Du kan også forberede dig til italienske sprogeksamener, hele semestre i Rom, optagelse på et italiensk universitet eller til et job i Italien. Studer i Rom og du får en uforglemmelig oplevelse, ligemeget hvilket kursus du vælger.

Attraktioner for studerende i Rom

Der er mange steder at studere italiensk i Italien. Men studer i Rom, og få den mest spektakulære oplevelse. Colosseum, Pantheon og det romerske Forum er nogle af verdens mest ekseptionelle historiske steder, for ikke at nævne de fantatiske kalkmalerier i det Sixtinske kapel. Studer i Rom, og du vil også opleve andet end de klassiske turistattraktioner. Du vil opleve byens unikke, livlige kultur og opdage små baggårdsrestauranter, finde dit favorit gelatteria og gå på opdagelse i de små gader. Altsammen noget turister aldrig får glæden af at opleve. Det vil gøre en kæmpe forskel at føle du er på hjemmebane i Rom og har gode sprogevner samt venner fra hele verden at opleve det hele med.