USA

Sprogskole i San Diego

Sprogskole i San Diego
4.7
454
(454 bedømmelser)
4.7

Fantastisk vejr, et fantastisk køkken, og fantastiske muligheder for at tale engelsk, venter dig på vores sprogskole i San Diego. Faciliteterne og underviserne er af den højeste standard og er ideelle rammer for at lære engelsk. Ha' det sjovt mens du forbedrer dit engelsk i det solrige sydlige Californien.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: San Diego
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: San Diego
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA
By: San Diego
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: San Diego

Sprogskole i San Diego

Når du tager et ophold på vores sprogskole i San Diego, finder du ud af, hvorfor det sydlige Californien er så populært blandt mennesker fra hele verden. Livet er behageligt og afslappet her, og det er nemt at forstå, at Californien er kendt for sin tilbagelænede livsstil. Hvorfor bekymre sig, når solen skinner hver dag? På vores sprogskole i San Diego behøver du heller ikke bekymre dig. Vi har sørget for de bedst mulige forhold, så du kan lære engelsk hurtigt og effektivt i en positiv atmosfære. I din fritid vil du opleve, hvorfor USA er det perfekte sted at lære engelsk: en god amerikaner er en snakkesagelige amerikaner. Skulle du få lyst til en weekend-udflugt er den mexicanske grænse få kilometer sydpå og Los Angeles mindre end 200 km nordpå. På vores sprogskole i San Diego går sprogundervisning og gode oplevelser hånd i hånd.

Hvor skal jeg bo i San Diego?

Når du tager på sprogskole i San Diego kan du vælge mellem at bo hos en amerikansk familie eller i en af vores studenterboliger. Hos en værtsfamilie får du hjemmelavet mad og hyggelige snakke henover middagsbordet. Vælger du en studenterbolig, kommer du til at bo sammen med studerende fra hele verden, kun en kort gåtur fra vores sprogskole i San Diego. Dermed kan lære dine medstuderende bedre at kende og knytte venskaber på tværs af grænserne. Uanset hvilken boform du vælger, vil et ophold på vores sprogskole i San Diego byde på masser af muligheder for at øve dit engelske og møde nye, interessante mennsker.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.