Sprogskole i New York

Sprogskole i New York
4.9
478
(478 bedømmelser)
4.9

Der findes alle slags sprogskoler i New York. Vores Tarrytown campus er et af de største med et over 200+ kvadratmeter område bestående af klasseværelser, stort bibliotek, 25 meter pool, kollegieværelser, kaffeterie for studerende og meget mere. Til sommer åbner vi en anden sprogskole i New York kun for teenagere.

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: New York
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: New York
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA
By: New York
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: New York

Sprogskole i New York

Gratis brochure

Sprogskole i New York

Drømmer du om at lære engelsk og samtidig opleve en af USAs mest legendariske storbyer? Så er vores sprogskole i New York det rette valg for dig. Et ophold her er meget mere end blot sprogskole. New York er et globalt centrum for økonomi, politik, kommunikation, film, musik, mode og kultur, og du kan ikke undgå at blive fascineret af tempoet og mulighederne som omringer din skole i New York – døgnet rundt. Uanset om du er på udkig efter en kortere sprogrejse eller et mere seriøst akademisk år i USA, har vores sprogskole i New York det, du leder efter. Vi har så mange kurser, at du ikke kan undgå at finde ét, der passer dig.

Alt er muligt!

New York bliver med rette kaldt byen, der aldrig sover. Derfor er sprogskole i New York et fantatisk valg for dig, der vil lære engelsk og samtidig have én på opleveren. I New York er der gang i den hele tiden. Hver dag. Døgnet rundt. Du kan opleve non-stop neonlys på Times Square. Du kan se en musical på Broadway. Du kan slendre gennem Central Park. Du kan se det hele ovenfra fra toppen af Empire State Building - alt imens du studere engelsk ved en internationalt anerkendt sprogskole. Et ophold på vores sprogskole i New York kan skræddersyes til dine lyster og behov. Vil du arbejde frivilligt i en amerikansk virksomhed? Vil du søge ind på et amerikansk universitet? Vil du arbejde i USA? I New York er alt muligt.